mary.m
Fanka BB :)
Dziewcyny1465 i nadal sie trzese
Zastanawiam się czy oni w tym wcześniejszym labie nie pomylili Twoich wyników i kogoś o podobnym nazwisku? Aż się wierzyć nie chce jak można było zrobić taki błąd
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewcyny1465 i nadal sie trzese
Dziewczyny mam wynik...
746.4
Jakie piękne wyniki!!! ❤ ❤ ❤ Dzisiaj jest dzień dobrych wieści!!!! Wspaniale!!!Ja tez mam 1465. Nie moge w to uwierzyc
Super.Gratuluje❤Dziewczyny mam wynik...
746.4
Nie porównuj. Przyrosty wazne![]()
Mówiłam ze będzie extra !!!!!Dziewczyny mam wynik...
746.4
Oby nie... Pomyślcie co ta druga dziewczyna będzie przechodzić, jak się dowie po takiej becie za dwa dni, że jest zeroZastanawiam się czy oni w tym wcześniejszym labie nie pomylili Twoich wyników i kogoś o podobnym nazwisku? Aż się wierzyć nie chce jak można było zrobić taki błąd
Ok, dziękuję kochana
Nie mogę w to uwierzyć serio.... Szok, ja jestem w ciążyBłagam Boga żeby tak zostało ❤
No nie chce być w skórze tego laboratorium!!!! Wyobraźcie sobie ze robisz betę w 14 dpt i taki wynik!!!!Ja tez mam 1465. Nie moge w to uwierzyc
Super. Niech maz zrobi im pieklo za tp co przezywaluscieJa tez mam 1465. Nie moge w to uwierzyc