Ruda08
Fanka BB :)
Dokładnie .... aż ciarki mam na plecachOby nie... Pomyślcie co ta druga dziewczyna będzie przechodzić, jak się dowie po takiej becie za dwa dni, że jest zero![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie .... aż ciarki mam na plecachOby nie... Pomyślcie co ta druga dziewczyna będzie przechodzić, jak się dowie po takiej becie za dwa dni, że jest zero![]()
Trzymamy kciukasy, by było pieknieDziewczyny ja też miałam dziś kontrolę bety, Pani ginekolog mi zleciła, mam 65394 w czwartek powtórka i zobaczymy co to będzie...
Łoooooola BogaDziewczyny ja też miałam dziś kontrolę bety, Pani ginekolog mi zleciła, mam 65394 w czwartek powtórka i zobaczymy co to będzie...
Dziekuje kochanie, nie martw sie o mnie - u mni eplamienia juz nie ma, boli tez nie, jestem w domku i wypoczywam a czy cos w pecherzyku juz sie znajdzie dowiem sie tez 13 sierpnia. Teraz czekamay na Twoje cudenkoBazylia martwie sie o ciebie ale mam jakos tak w serduchu przeczucie ze bedzie wszystko dobrze i bedzie rozowa pupcia![]()
Bedzie pieknie! spokojnej i zdrowej ciazy Ci zycze![]()
![]()
@klaudiaanita @Czarna1985 @Mirka30 @anett96 dziewczyny cudowne wieści!!!!!!Gratuluje Wam z całego serca
![]()
JPRDL ale numer!!!! Mi tez ciezkow to wierzyc tzn nie ze taka beta tylko ze taki numer w labo!!!!! Gratulacje - kropek wymiata - ale przyrost!!!!!Ja tez mam 1465. Nie moge w to uwierzyc