Ruda08
Fanka BB :)
Dokładnie .... aż ciarki mam na plecachOby nie... Pomyślcie co ta druga dziewczyna będzie przechodzić, jak się dowie po takiej becie za dwa dni, że jest zero![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dokładnie .... aż ciarki mam na plecachOby nie... Pomyślcie co ta druga dziewczyna będzie przechodzić, jak się dowie po takiej becie za dwa dni, że jest zero![]()
Trzymamy kciukasy, by było pieknieDziewczyny ja też miałam dziś kontrolę bety, Pani ginekolog mi zleciła, mam 65394 w czwartek powtórka i zobaczymy co to będzie...
Łoooooola BogaDziewczyny ja też miałam dziś kontrolę bety, Pani ginekolog mi zleciła, mam 65394 w czwartek powtórka i zobaczymy co to będzie...
Dziekuje kochanie, nie martw sie o mnie - u mni eplamienia juz nie ma, boli tez nie, jestem w domku i wypoczywam a czy cos w pecherzyku juz sie znajdzie dowiem sie tez 13 sierpnia. Teraz czekamay na Twoje cudenkoBazylia martwie sie o ciebie ale mam jakos tak w serduchu przeczucie ze bedzie wszystko dobrze i bedzie rozowa pupcia![]()
Bedzie pieknie! spokojnej i zdrowej ciazy Ci zycze![]()
![]()
@klaudiaanita @Czarna1985 @Mirka30 @anett96 dziewczyny cudowne wieści!!!!!!Gratuluje Wam z całego serca
![]()
JPRDL ale numer!!!! Mi tez ciezkow to wierzyc tzn nie ze taka beta tylko ze taki numer w labo!!!!! Gratulacje - kropek wymiata - ale przyrost!!!!!Ja tez mam 1465. Nie moge w to uwierzyc