O matuchno i dobrze że zrobiła....wiecie co ja wierzę w instynkt coś jej pewnie spokoju nie dawało.A przyznaj sie co cie sklonilo zeby zrobic jeszcze sikańca?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O matuchno i dobrze że zrobiła....wiecie co ja wierzę w instynkt coś jej pewnie spokoju nie dawało.A przyznaj sie co cie sklonilo zeby zrobic jeszcze sikańca?
Dziewczynki tak sie ciesze z tych waszych bet normalnie racja piekny wtorunio
Będzie dobrze. Ja zakończyłam betę na 12 dpt. Potem było 17dpt USG czy jest pęcherzyk i od tego czasu czekam na USG do 11 sierpnia. I ten czas się mega dłuży. Ale co zrobić. Najgorsze że już tyle rzeczy planuje. Wodze fantazji puszczająMi po tych wszystkich weryfikacjach a skonczylam na 13 dpt z beta 500 lekarz juz nic nie kazal badac a ja sama tez sie boje, nawet nie chce isc nidze na USG bo pozniej nie wiem jak bym do tego 13 sierpnia wytrzymala ;(
Ja tam często spaceruje i na obiadki jeżdżę do La Baguette z widokiem na zamekA wogole dziewczyny po badaniu poszlam na pyszne sniadanko i sobie na spacer poszlismy bo co od 9 do 11 robic Zobacz załącznik 1158229Zobacz załącznik 1158230
Takie widoki .... Zupelnie przez przypadek tyle tam jezdzimy a jeszcze nie widzieliamy
Dokladnie sama niewiem dlaczego tak mam ale mam tez takie obawy jak i ty np. Teraz czuje cieplo na dole a w dodatku jak siku wstrzymuje co bylo dzis przed transferem to potem mam parcie na dole i mam wrazenie ze cos nie tak ...... Takze mam tak jak ty ..... Poprostu ciesze sie z tych bet sama gemba mi sie smiejejak mi sie smiac z ciebie czasami chce - ale tak pozytywnie - musisz byc naprawde bardzo pozytywna osobka
Zacieszku ty
Ja dzisiaj wychodzilam z pracy i szczesliwa ze koniec ze jeszcze mnie nie zalalo, ze moge do domku i nagle poczulam takie napiecie w brzuchu - i juz oczywiscie panika (no bo jednak czuje tam caly czas wszystko napiete), wrocilam sie do ubikacji prawie oblana potem(co to bedzie jak sie pusci - jak dojade do domu bo przeciez wiem jak to wyglada przy poronieniu) a tu TAKI BACZEK tylko
wyskoczyl !!! Masakra - stwierdzilam ze nie moge juz tak zyc bo w spychoatryku wyladuje
![]()
Dziewczyny mi podpowiedziałyA przyznaj sie co cie sklonilo zeby zrobic jeszcze sikańca?
Wlasnie na sniadaniu tam bylismy maja pyszne jajecznice i omlety i boski placek ziniaczany i porcje megaJa tam często spaceruje i na obiadki jeżdżę do La Baguette z widokiem na zamek![]()
GrarulujeBeta 7091 ❤
Umówiłam się już na pierwsze usg na 13 sierpniaOby było wszystko dobrze
@mary.m proszę wpisać w kalendarz![]()
Tobie malenstwo tez gratuluje - mialas podana blastke? wiem tylko ze mialas transfer na swiezo...Kurcze przeje....ne macie tam z tymi wszystkimi badaniami... Bedziesz robila przyrost czy czekasz juz do USG?
A wogole dziewczyny po badaniu poszlam na pyszne sniadanko i sobie na spacer poszlismy bo co od 9 do 11 robic Zobacz załącznik 1158229Zobacz załącznik 1158230
Takie widoki .... Zupelnie przez przypadek tyle tam jezdzimy a jeszcze nie widzieliamy