cikulinka
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za wgryzanko i bete do nieba :*Waleczna wraca z korpusikiem 5AA do domku ❤❤
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki za wgryzanko i bete do nieba :*Waleczna wraca z korpusikiem 5AA do domku ❤❤
Spokojnie kochana to na pewno od progesteronu,a bol brzucha to normalne. Kropeczek szykuje sobie miejscoweU mnie dziś cały dzień bóle brzucha i krzyża, czuje się jakbym miała dostać okres. Mam nadzieję, że to normalneI jeszcze różowe plamienie, ale na szczęście minęło, oby to było tylko jakieś podrażnienie od proga
Trzymam kciuki, zeby z Tobą został!!!Waleczna wraca z korpusikiem 5AA do domku ❤❤
Trzymam kciuki, zeby z Tobą został!!!![]()
Beta już Ci wg mnie na tym etapie nic nie powie, mnie opierdzielili jak robiłam przy 40tys i wlasnie coś slabo rosło. Tylko usg i czekanie na tym etapie. Kurcze mam nadzieję, że jednak będzie u Ciebie wszystko dobrzeDziewczyny moja beta się zatrzymała.... Nadal 65 tys coś tam wzrosła może o 200
Drugi transfer się udał. A potem siódmy licząc od początkuDo wszystkich zapłodnionychPo którym transferze się udało??
![]()
Kochanie miejmy nadzieję ze leniuszek z niego ale zaraz sie obudzi i będzie rósł. Spokojnie staraj sie nie denerwowac. Kiedy masz wrocic na usg?Dziewczyny byłam na USG, nie byłabym sobą jakbym nie poszła. Była akcja serduszka, bardzo niska, ale była, urósł też troszkę, ale pokazuje 6t3d, a było w sobotę 6t0d, więc nie jest dla mnie za dobrze. Serduszko bije wolno 111. Znowu nie widać dokładnie w mojej macicy nic. Ciężko było mierzyć. Boje się cholernie, wiem, że to źle wróży.