reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny pamietacie jak mowilam wam o tym od nas z rodziny co mial peknietego tentniaka ?
Dowiedzialam sie dopiero ze wczoraj mial zatrzymanie akcji serca .....:( ...a najgorsze jest to ze mim uciek albo zaginal ze szpital w zasadzie w szpitalu go nie ma ... Szuka ho policja po calej warszawie .... Nawet nie wiedza kiedy uciekl ja mysle ze jakos w nocy bo on luntatykuje a ksiezyc teraz dziwny. Cholernie sie martwie

Dziewczyny byłam na USG, nie byłabym sobą jakbym nie poszła. Była akcja serduszka, bardzo niska, ale była, urósł też troszkę, ale pokazuje 6t3d, a było w sobotę 6t0d, więc nie jest dla mnie za dobrze. Serduszko bije wolno 111. Znowu nie widać dokładnie w mojej macicy nic. Ciężko było mierzyć. Boje się cholernie, wiem, że to źle wróży.

reklama
Dziewczyny byłam na USG, nie byłabym sobą jakbym nie poszła. Była akcja serduszka, bardzo niska, ale była, urósł też troszkę, ale pokazuje 6t3d, a było w sobotę 6t0d, więc nie jest dla mnie za dobrze. Serduszko bije wolno 111. Znowu nie widać dokładnie w mojej macicy nic. Ciężko było mierzyć. Boje się cholernie, wiem, że to źle wróży.
Kochanie miejmy nadzieję ze leniuszek z niego ale zaraz sie obudzi i będzie rósł. Spokojnie staraj sie nie denerwowac. Kiedy masz wrocic na usg?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry