kolor nadzieji
Fanka BB :)
Mam do was pytanko mam przepisane tabletki lutinus dopochwowe i aplikuje je 3 razy dziennie i po aplikacji leżę a jak wstanę to czuje że trochę wypływa[emoji1751] to normalne? [emoji849]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A gdzie się leczysz?Tak. W mojej klinice nie robią transferów w niedzielę.
Na sztucznym cyklu organizm nie wytwarza, więc wydaje mi się że spadek nie może być oznaką że z ciąża coś nie tak... Zresztą przecież on nie jest na tym samym poziomie przez cały dzień. Zależy o której bierzesz i o której robilas badanie... Nie martw się...Dziewczyny czy spadający progesteron moze oznaczać ze ciąża sie przestała rozwijać? W zeszłym tygodniu mialam 25 a wczoraj juz tylko 17![]()
Tak, Lutinus mocno wypływa. Ale nie przejmuj się, wchlonie się co powinno.Mam do was pytanko mam przepisane tabletki lutinus dopochwowe i aplikuje je 3 razy dziennie i po aplikacji leżę a jak wstanę to czuje że trochę wypływa[emoji1751] to normalne? [emoji849]
@annemarie i od wczoraj ciagle mnie rozpiera wlasnie w dolnej partii plecow - tj zwiastun poronienia?
Ja sie tak czulam do 10 tc,zamim sobie do glowy wbilam ze to ciaza.Dlatego znam na pamiec wszystkie kafelki w lazience,bo tez wiecznie sprawdzalam czy juz mnie zalewaTylko ze ja dodatkowo sie czuje jak by mnie mialao zaraz zalac ;(
Normalne,prg zostaje,wyplywa substancja w ktorej byl.Mam do was pytanko mam przepisane tabletki lutinus dopochwowe i aplikuje je 3 razy dziennie i po aplikacji leżę a jak wstanę to czuje że trochę wypływa[emoji1751] to normalne? [emoji849]
Oj tak...Mam do was pytanko mam przepisane tabletki lutinus dopochwowe i aplikuje je 3 razy dziennie i po aplikacji leżę a jak wstanę to czuje że trochę wypływa[emoji1751] to normalne? [emoji849]
invicta GdańskA gdzie się leczysz?
To, ześ im system rozwaliłaTak. W mojej klinice nie robią transferów w niedzielę.
Ja to się śmieje, ze mogę odlew robicMam do was pytanko mam przepisane tabletki lutinus dopochwowe i aplikuje je 3 razy dziennie i po aplikacji leżę a jak wstanę to czuje że trochę wypływa[emoji1751] to normalne? [emoji849]