Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie panikuj kochana, raczej nie zobaczyłabyś... Ty masz Usg 13-go? Wydaje mi się, że za dużo progesteronu bierzesz żeby tak po prostu 'wylecialo'... Może jakiś mikro skrzep od uszkodzenia błony...Takie lekko brązowawe i na końcówce taki jakby żel...Mam nadzieje ze to nie kropek
![]()
Piękny widok, gratulacje...!Ja już po wizycie. Pęcherzyk ciazowy jest. Lekko wyczuwane tętno. Uczucie niesamowitewracamy za tydzień we wtorek na wizyte serduszkowa
SuperJa już po wizycie. Pęcherzyk ciazowy jest. Lekko wyczuwane tętno. Uczucie niesamowitewracamy za tydzień we wtorek na wizyte serduszkowa
Bardzo mi przykro@Czarna1985 Gratulacje!!!
Ja miałam właśnie telefon z kliniki. Z 3 zarodków 1 miałam transferowany w sobotę A reszta nie przeżyła. Także nie mamy mrozakow. Jakoś czuję, że ten transferowany też z nami nie zostanie. Jestem dziwnie o to spokojna...
Ja już po wizycie. Pęcherzyk ciazowy jest. Lekko wyczuwane tętno. Uczucie niesamowite [emoji3059] wracamy za tydzień we wtorek na wizyte serduszkowa
Kochana to bardzo ważny etap. Przygotowujesz grunt. Za to potem jak odpalisz raceU Was wszystko się toczy wkoło transferów, bet, usg, a u mnie walka z wiatrakami... Znalazłam poradnię leczenia endometriozy. Konsultacja odpłatana, ale poradnia przy szpitalu, w razie czego można kontynuować leczenie w ramach NFZ. Jak widziałam cennik zabiegów prywatnie, to można zasłabnąć... Zresztą... w końcu tyle lat po coś ten ZUS opłacam (wcale nie od najniższej krajowej).
Zapisałam się na 31 sierpnia. Mam nadzieję, że z czymś ruszę...
Też mam nadzieję...Bardzo mi przykro. Oby ten, który masz w brzuszku był tym najsilniejszym i został z Tobą.!!!
![]()