Czarna1985
Fanka BB :)
Pomyliłam się. To będzie 4 tydz i 6 dni. @Mirka30 kochana dopiero zauwazylam na zdjeciu usg a w papierach cos pomieszalam z tym 7 tygNo bo to się liczy od dnia punkcji lub suplementacji progesteronu plus 2 tyg
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pomyliłam się. To będzie 4 tydz i 6 dni. @Mirka30 kochana dopiero zauwazylam na zdjeciu usg a w papierach cos pomieszalam z tym 7 tygNo bo to się liczy od dnia punkcji lub suplementacji progesteronu plus 2 tyg
Jest dobrze plus 2 tyg wychodzi 5 tydzien i tak mamyWoow, a ja nie wytrzymalam i sobie zrobiłam właśnie test który pokazuje tygodnie ciąży i pokazało mi 2-3 tydzieńDziwne...
Niewiem kochana ale juz wiem ze u mnie 4 tydzień i 6 dniA tygodnie nie sa liczone od poczatku ostatniego cyklu czyli od ostatniej miesiaczki ? Nie wiem czy przy in vitro to sie czyms rozni ale normalnie wlasnie tak lekrz wylicza tygodnie.
Ponad miesiąc hodowalas komórki jajowe??Ja sie juz pogubiłam w tym wszystkim.. Ostatnio okres mialam 18 czerwca, 15 lipca miałam punkcję a 20 lipca transfer.. To jak to wyliczyć![]()
Ja też chcę ją też chcęCzyli wg moich wyliczen to Twoj 7 tydzien kochanaI Clearblue dobrze Ci pokazuje , transfer mialas dokladnie 3 tyg temu
![]()
Pomyliłam się. To będzie 4 tydz i 6 dni. @Mirka30 kochana dopiero zauwazylam na zdjeciu usg a w papierach cos pomieszalam z tym 7 tyg
Ponad miesiąc hodowalas komórki jajowe??![]()
Kurcze jakie to wszystko indywidualne. Ja kulam się 7 dni i to było ponad moje i mojego męża siły.