reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie idzie to progesteron przecież i tak go produkujesz zwłaszcza ze jesteś na cyklu po punkcji. Ja byłam na sztucznym to się bałam jak cholera odstawić proga. I tak schodzilam od 15tyg po 1 tabletce 😂 a brałam 3 razy dziennie

No wiem, niby tak jest ale mam nadzieję że moi lekarze wiedzą co robią i że jak będzie trzeba to mi dołożą tyle ile będzie trzeba 🙂 muszę im zaufać, nie mam wyjścia... 🙂

Ojaa, to duzooo... Masz rację, oby rósł zdrowo ❤ Ale Dobrze że ja nie muszę na szczęście płacić bo chyba bym nie dała rady 🤦‍♀️ Ja biorę utrogestan vaginal 200, biore 3x dzień i mam jeszcze brać miesiąc i parę dni... 😕
Ja wcześniej bralam cyclogest 2 x dziennie. Tylkou mnie jest problem z wchlanianiem progesteronu. Dlatego teraz mam doustnie, w zatrzykach i dopochwowo😕kochana zniesiemy wszystko oby nam sie tylko udalo

A którym tygodniu jesteś? Że jeszcze bete robisz?
Już późno (jak na tygodnie na tym wątku 😆), w tamtym tygodniu Pani ginekolog mi kazała (chyba coś podejrzewa, że jest nie tak) i był prawie brak wzrostu - wpadłam w panikę, poszłam na USG i serduszko nie biło jak trzeba (oby jeszcze wtedy nie biło jak trzeba!!!!), A dziś zrobiłam żeby sprawdzić czy nie spada, bo mam też dziś USG i żeby mieć pewność w razie gdyby było źle na USG, że faktycznie jest źle.....oj wiecie same, że to człowiek sobie tak wkręca i lata na tę bety jak głupi!!! W niczym one nam nie pomogą, ale i tak chodzimy i sprawdzamy jak głupie i wydajemy niepotrzebne pieniądze!!!! Bo tak szczerze co ta beta zmieni???? NIC, przecież niezależnie od wyniku nic nie zmienimy

reklama
Dziewczyny któraś tu wrzucala dane statystyczne powodzenia transferu z uwzględnieniem klasy zarodka i wieku kobiety @kate_p7 czy to byłaś Ty? Jeśli tak to poproszę :)
Wrzucałam różne statystyki :-P co konkretnie chcesz wiedzieć? Wiesz statystyka to tylko liczby ale miło jest na nią popatrzeć ;-) może o to Ci chodziło:

Załączniki

• D0870A9A-7AC1-4988-BBBA-C54E909F7A30.jpeg
    D0870A9A-7AC1-4988-BBBA-C54E909F7A30.jpeg
    65,5 KB · Wyświetleń: 142

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry