Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
[emoji24][emoji24][emoji24]Dziewczyny beta mniej niż 0,2 [emoji24] nie mam nawet sił płakać [emoji22] nie wiem w czym jest problem [emoji22]
A kiedy miałaś to usg? Jak różnica to kilka dni to nie problem.Dziewczyny,
Mam do Was pytanie: bo na pierwszym usg lekarz mi powiedział że ciaza wyglada na 5 tydzien, a wg obliczeń to 6 i kawałek. Powiedział że na następnej wizycie ewentualnie będzie korekta terminu porodu. Zarodek miał 1.6 mm A pęcherzyk 10 mm. Czy to oznacza że coś jest nie tak? Serce biło.
Transfer 3 dniowych zarodków był 9.07.
Przepisał leki pogratulował i tyle.
Zaczynam się martwić. Teraz tak mnie naszło.
Usg miałam 07.08A kiedy miałaś to usg? Jak różnica to kilka dni to nie problem.
Strasznie mi przykro ... nie poddawaj się !Dziewczyny beta mniej niż 0,2 [emoji24] nie mam nawet sił płakać [emoji22] nie wiem w czym jest problem [emoji22]
Dziewczyny beta mniej niż 0,2nie mam nawet sił płakać
nie wiem w czym jest problem
![]()
Nie martw się na zapas. Bylo serduszko a to najważniejsze. Teraz musisz czekać na kolejne usg i zapytać o dokładny wiek ciazy wg usg I porównać z wiekiem z transferu (dziś wg mnie 7t1d).Usg miałam 07.08
A może być tak że się nie rozwija itp?Nie martw się na zapas. Bylo serduszko a to najważniejsze. Teraz musisz czekać na kolejne usg i zapytać o dokładny wiek ciazy wg usg I porównać z wiekiem z transferu (dziś wg mnie 7t1d).
Zawsze tak może być. Tak w ciazy naturalnej jak po ivf. Kiedy masz kolejne usg?A może być tak że się nie rozwija itp?
To ogoniasty odbiera Ci radość i spokój takimi podszeptami. Nie daj się. Ciesz się z życia ktore w Tobie rośnie.Dziewczyny,
Mam do Was pytanie: bo na pierwszym usg lekarz mi powiedział że ciaza wyglada na 5 tydzien, a wg obliczeń to 6 i kawałek. Powiedział że na następnej wizycie ewentualnie będzie korekta terminu porodu. Zarodek miał 1.6 mm A pęcherzyk 10 mm. Czy to oznacza że coś jest nie tak? Serce biło.
Transfer 3 dniowych zarodków był 9.07.
Przepisał leki pogratulował i tyle.
Zaczynam się martwić. Teraz tak mnie naszło.