klaudiaanita
Fanka BB :)
@bazylia128 Bazylko nasza daj nam znać jak u Ciebie
liczę na to że i Ty zobaczysz lub już zobaczyłaś serducho❤
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mogą jeszcze coś zamrozić. Różnie bywa. Nastaw się że masz trzy zarodki, całkiem dobry wynik.Czyli może się okazać że nic z nich nie będzie? Czy jeszcze może coś da się z nich wyciągnąć.
A Ty sobie życzyłaś żeby hodowali do 5 doby czy sami tak zdecydowali? Może wolniej się rozwijają i chcą być pewni że to są dobre zarodki?
Mogą jeszcze coś zamrozić. Różnie bywa. Nastaw się że masz trzy zarodki, całkiem dobry wynik.
Cudownie[emoji3590][emoji3590][emoji3590]teraz odpocznij i Rośnijcie zdrowo [emoji3059]Dziewczyny poruszałam się jest bąbel 2 mm z bijącym serduszkiem [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Bardzo rzadko 100% zarodków dociera do blastek. Na dziś masz 50%. Wynik całkiem dobry.Tak wiem lepsze 3 niż żaden[emoji846] cieszę się z tych 3 bardzo, tylko poprostu nurtują mnie te pozostałe co to z nimi będzie.
Wspaniała wiadomość, spokojnych kolejnych dni z bąbelkiem pod sercemDziewczyny poruszałam się jest bąbel 2 mm z bijącym serduszkiem ❤❤❤❤
Cudownie!!!Dziewczyny poruszałam się jest bąbel 2 mm z bijącym serduszkiem![]()
Dziewczyny poruszałam się jest bąbel 2 mm z bijącym serduszkiem ❤❤❤❤