Olgaocz
Zaciekawiona BB
Znalazłam te klinike po lekarzu do którego trafiłam.Przykro mi, że musisz przez to przechodzića ktoś Ci polecił ta klinikę? Czy sama ja wybrałaś? Jakąś mało znana chyba bo ja pierwsze słyszę
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Znalazłam te klinike po lekarzu do którego trafiłam.Przykro mi, że musisz przez to przechodzića ktoś Ci polecił ta klinikę? Czy sama ja wybrałaś? Jakąś mało znana chyba bo ja pierwsze słyszę
![]()
GratulacjeMam wyniki...
Beta 129,00 mIU/ml
Progesteron 25,00 ng/ml
Ręce opadająNiestety zarodki ktore zostały nie nadawaly sie do mrożenia. A to znaczy ze cale piekło bede musiala zaczynac od nowa w innej klinice
Czytałam ze bardzo dobre opinie ma też invimed Katowice dr. SodowskaRęce opadają ☹ ta "klinika" to jakis żart. Pomyśl poważnie nad gyncentrum Katowice. To chyba najlepsza klinika na Śląsku. Moja rodzina z Bytomia zdecydowała się na klinikę bodajże z Ostrawy. Odległość niezbyt duza, a udało im się za pierwszym razem![]()
Ja bym im wystawiła odpowiednią opinie, to są ogromne pieniądze jakie zostawiamy plus nasza psychika, ile nerwów nas to kosztujeZnalazłam te klinike po lekarzu do którego trafiłam.
Dokladnie takJa bym im wystawiła odpowiednią opinie, to są ogromne pieniądze jakie zostawiamy plus nasza psychika, ile nerwów nas to kosztuje
Dokladnie takCzy to jest ta klinika?Link do: Cennik
Kurcze nie wiem nic na temat tej kliniki, a czytałaś opinie?Jestem od ponad miesiąca zapisana na wizytę do artvimed w krakowie. Będziemy się chcieli starać o dofinansowanie na ivf kakoe dake miasto. Oni mają z nimi podpisane porozumienie. Zobaczymy co powiedzą tam.
Dopiero raczkuję na tym forum mam otworzyc osobny post z pytaniem na temat klinki??Kurcze nie wiem nic na temat tej kliniki, a czytałaś opinie?
Wiem jedynie że się mówi, że Kraków leczy się w Warszawie jeżeli chodzi o in vitro... Ale może dziewczyny coś powiedzą na temat tej kliniki, może któraś podchodziła tam
Gratulacje❤Dziewczyny czy to się dzieje naprawdę, boziuuuu kochany aż płaczętzn ze beta jak najbardziej prawidłowa i moje serduszko mieszka ze mną, lekarz. Mi odpisał że wynik super ❤
❤