Olgaocz
Zaciekawiona BB
Jestem z Czeladzi. Którą klinikę polecasz??Jeśli jesteś z Bytomia to w Katowicach jest kilka znanych klinik , może tutaj czegoś poszukaj bo blisko .. też pierwsze słyszę o takiej klinice a mieszkam w Katowicach ..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem z Czeladzi. Którą klinikę polecasz??Jeśli jesteś z Bytomia to w Katowicach jest kilka znanych klinik , może tutaj czegoś poszukaj bo blisko .. też pierwsze słyszę o takiej klinice a mieszkam w Katowicach ..
W klinice bocian robiliśmy badania spermiogramu. Bylismy na wizycie u androloga zraziłam się bardzo 5 min eizyty i 200 zł lekarz nie powiwdzial nic! Wiecej sie dowiedzialam na forum niz od tego lekarzaDo Katowic masz blisko widzę, poczytaj sobie o Bocian Katowice, ja chciałam tam podchodzić że względu na to że pracuje tam moja doktor - dr. Cybu. lska, która leczyła mnie w Manchesterze bo ja mieszkam w UK, ale zdecydowałam się na Bociana ale w Warszawie bo duuuuzo bliżej...
Może ktoś jeszcze coś poleci to sobie popatrz i może coś wybierzesz
Przykro mi, to trzeba szukać dalej w takim razie, wyżej ktoś pisał że jest tam parę godnych poleceniaW klinice bocian robiliśmy badania spermiogramu. Bylismy na wizycie u androloga zraziłam się bardzo 5 min eizyty i 200 zł lekarz nie powiwdzial nic! Wiecej sie dowiedzialam na forum niz od tego lekarza
6 DTP jeśli beta 0 to już się odstawia leki. Jeśli ktoś jest większym optymista to może zaczekać do 10 DTP i przy becie 0 można odstawić ale to co piszesz to normalnie jakiś cyrk na kółkach. Usg bez bety pokaże jedynie przerośnięte endometrium od leków ....Dlatego wieczornej porcji juz nie biorę! Teraz ani bobasa ani okresu organizm rozregulowany
Czasem mam wrażenie że my musimy być mądrzejsze od lekarzy...6 DTP jeśli beta 0 to już się odstawia leki. Jeśli ktoś jest większym optymista to może zaczekać do 10 DTP i przy becie 0 można odstawić ale to co piszesz to normalnie jakiś cyrk na kółkach. Usg bez bety pokaże jedynie przerośnięte endometrium od leków ....
Tak ten lek jest przechowywany w lodówcePo pierwsze leki przechowuje się w specjalnych lodownkach w aptece. Ja bym poszła do apteki i zapytała się czy możesz użyć tego leku. Bo powiedziałaś leksrzowi, ze masz a teraz masz wątpliwości jak on tyle leczyjeżeli on nie otwarty - a nie znam tego leku. To może się nadaje, ale to nie jest forum pod takie pytania.
Edit ja nie doradzam brania tego leku tylko zwrócenie się z tym pytaniem do farmaceuty.
Dziękuję za odpowiedźWyrzuć. Mogłabyś sobie zaszkodzić np urosły by ci 3 pecherzyki w cyklu i bez pregnylu mógłby nie pęknąć i zostałabys z torbielami
Który to dzień po transferze ?Mam wyniki...
Beta 129,00 mIU/ml
Progesteron 25,00 ng/ml
Ja wszystkie leki do stymulacji dostałam za darmo, mieszkam w uk tu pierwsze in vitro jest darmowe, ale już się dowiedziałam, że najlepiej wyrzucić, bo może wiecej szkód przynieść niż korzysciTo jak masz paragon to możesz oddać w aptece![]()
(Tylko nie wiem ile dni można oddać)