Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki, jestem tutaj nowa. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego gronaJestem po pierwszym podejściu do in vitro, dziś miałam transfer
![]()
Witamy serdecznie
Trzymamy kciuki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć dziewczynki, jestem tutaj nowa. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego gronaJestem po pierwszym podejściu do in vitro, dziś miałam transfer
![]()
Gratuluje dwupaku! A jaki zarodek???
[/QUOTE
Dwa zarodki 3 dniowe![]()
Hej [emoji4] wielkie kciuki, żeby się udało [emoji110][emoji3590]Cześć dziewczynki, jestem tutaj nowa. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona [emoji4] Jestem po pierwszym podejściu do in vitro, dziś miałam transfer [emoji4]
Daj date transferu, wiek zarodka i policzymy. Tu nie ma granicy błędu.Dziewczyny jak to jest dokładnie z tym liczeniem tyg...
Bo jedna apka pokazuje mi 4t6d a druga 5t0d coś chyba zaokrągla wygląda na to...
Cudownie tak sie cieszeDziewczyny bardzo waleczna ta moja corciaDzisiaj nie wytrzymalam i pojechalam na USG - widzialam raczki i nozki i ogonek
Ale najwazniejsze ze serduszko bije na FHR 149
Jak sie rozebralam do badania to sie prawie rozmyslilam i mu powiedzialam ze chyba uciekne i nie chce zeby mnie badal
Siłą mnie wziął
Tylko co innego mnie martwi - ja nie potrafie liczyc tych tygodni wedlug niego jest 7t0d - mi sie wydaje ze jest oponiony ;( zarodek ma 1 cm - on mowi ze jest dobrze ale ja znam dokladnie date transferu i wszystko - czy to sie moze jakos przesowac powiedzmy o te dwa, trzy dni? On powiedzial ze to jest prawie zadna roznica - tylko pewnie mnie pocieszal albo chcial sie pozbyc. No i na gorszym sprzecie niz na gameta bo zupelnie inna rozdzielczosc.
Daj date transferu, wiek zarodka i policzymy. Tu nie ma granicy błędu.
No ale mi wychodzi ze jest opozniony wiekowo jakos 2 -3 dni ;( a on mowi zeby niepatrzec na to ale znowu CRL tj wielkosc bardzo ładna no FHR ze 107 na prawie 150Cudownie tak sie ciesze