Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki, jestem tutaj nowa. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego gronaJestem po pierwszym podejściu do in vitro, dziś miałam transfer
![]()
Witamy serdecznie
Trzymamy kciuki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczynki, jestem tutaj nowa. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego gronaJestem po pierwszym podejściu do in vitro, dziś miałam transfer
![]()
Gratuluje dwupaku! A jaki zarodek???
[/QUOTE
Dwa zarodki 3 dniowe![]()
Hej [emoji4] wielkie kciuki, żeby się udało [emoji110][emoji3590]Cześć dziewczynki, jestem tutaj nowa. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona [emoji4] Jestem po pierwszym podejściu do in vitro, dziś miałam transfer [emoji4]
Daj date transferu, wiek zarodka i policzymy. Tu nie ma granicy błędu.Dziewczyny jak to jest dokładnie z tym liczeniem tyg...
Bo jedna apka pokazuje mi 4t6d a druga 5t0d coś chyba zaokrągla wygląda na to...
Cudownie tak sie cieszeDziewczyny bardzo waleczna ta moja corciaDzisiaj nie wytrzymalam i pojechalam na USG - widzialam raczki i nozki i ogonek
Ale najwazniejsze ze serduszko bije na FHR 149
Jak sie rozebralam do badania to sie prawie rozmyslilam i mu powiedzialam ze chyba uciekne i nie chce zeby mnie badal
Siłą mnie wziął
Tylko co innego mnie martwi - ja nie potrafie liczyc tych tygodni wedlug niego jest 7t0d - mi sie wydaje ze jest oponiony ;( zarodek ma 1 cm - on mowi ze jest dobrze ale ja znam dokladnie date transferu i wszystko - czy to sie moze jakos przesowac powiedzmy o te dwa, trzy dni? On powiedzial ze to jest prawie zadna roznica - tylko pewnie mnie pocieszal albo chcial sie pozbyc. No i na gorszym sprzecie niz na gameta bo zupelnie inna rozdzielczosc.
Daj date transferu, wiek zarodka i policzymy. Tu nie ma granicy błędu.
No ale mi wychodzi ze jest opozniony wiekowo jakos 2 -3 dni ;( a on mowi zeby niepatrzec na to ale znowu CRL tj wielkosc bardzo ładna no FHR ze 107 na prawie 150Cudownie tak sie ciesze