Frania1111
Zaciekawiona BB
A jaki duży jest krwiak? Też niestety muszę leżeć i się oszczędzać. Za tydzień kolejna wizyta..Aha niestety krwiak sie powiekszyl ;( caly czas tylko lezec i poruszac sie po domu... Ma sie wchlonąc.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jaki duży jest krwiak? Też niestety muszę leżeć i się oszczędzać. Za tydzień kolejna wizyta..Aha niestety krwiak sie powiekszyl ;( caly czas tylko lezec i poruszac sie po domu... Ma sie wchlonąc.
Spokojnie tak może być bo przy takich wartościach to może się omsknąć ręka jak klika kursorem żeby ocenić CRL i już wyjdzie mu różnica w dniach !! Wiec wszystko ok!!! I oczywiście ze dzielna- jak by inaczej mogło być - ma to po MAMIEDziewczyny bardzo waleczna ta moja corciaDzisiaj nie wytrzymalam i pojechalam na USG - widzialam raczki i nozki i ogonek
Ale najwazniejsze ze serduszko bije na FHR 149
Jak sie rozebralam do badania to sie prawie rozmyslilam i mu powiedzialam ze chyba uciekne i nie chce zeby mnie badal
Siłą mnie wziął
Tylko co innego mnie martwi - ja nie potrafie liczyc tych tygodni wedlug niego jest 7t0d - mi sie wydaje ze jest oponiony ;( zarodek ma 1 cm - on mowi ze jest dobrze ale ja znam dokladnie date transferu i wszystko - czy to sie moze jakos przesowac powiedzmy o te dwa, trzy dni? On powiedzial ze to jest prawie zadna roznica - tylko pewnie mnie pocieszal albo chcial sie pozbyc. No i na gorszym sprzecie niz na gameta bo zupelnie inna rozdzielczosc.
Jutro jadę na betę... Dziś zrobiłam test i wyszedł negatywny... Trochę też źle go zrobiłam, bo siusialam na niego może przez 3 sekundy (bo nie doczytałamO jak tam samopoczucie i wyniki ?![]()
co 1,2 ale nie znam jednostek. Wiem tylko ze moj kliniczny lekarz tydzien temu od razu go zobaczyl a ten ordynator jeszcze nie widzial ale wyczytal z karty i powiedzial ze widac tylko jakis plyn a dzisiaj juz go widzial ;( Ma sie wchlonąć i mam lezec, L4 do pracy, bo nawet mowy nie ma zebym poszla - ale coz z domu z łózka bede robic, tak sie z szefem umoiwlamA jaki duży jest krwiak? Też niestety muszę leżeć i się oszczędzać. Za tydzień kolejna wizyta..
Cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze. Oby tak dalejDziewczyny bardzo waleczna ta moja corciaDzisiaj nie wytrzymalam i pojechalam na USG - widzialam raczki i nozki i ogonek
Jak sie rozebralam do badania to sie prawie rozmyslilam i mu powiedzialam ze chyba uciekne i nie chce zeby mnie badal
Siłą mnie wziął
Tylko co innego mnie martwi - ja nie potrafie liczyc tych tygodni wedlug niego jest 7t0d - mi sie wydaje ze jest oponiony ;( zarodek ma 1 cm - on mowi ze jest dobrze ale ja znam dokladnie date transferu i wszystko - czy to sie moze jakos przesowac powiedzmy o te dwa, trzy dni? On powiedzial ze to jest prawie zadna roznica - tylko pewnie mnie pocieszal albo chcial sie pozbyc. No i na gorszym sprzecie niz na gameta bo zupelnie inna rozdzielczosc.
Jak dla mnie dziś 4t6d czyli jutro zaczynasz 5tc.Transfer 06.08
Zarodek 5 dniowy blastoc. [emoji16]
Nooooo i tak się denerwowałaśDziewczyny bardzo waleczna ta moja corciaDzisiaj nie wytrzymalam i pojechalam na USG - widzialam raczki i nozki i ogonek
Siłą mnie wziął
U mnie niestety 2 usg i brak tętna. Zarodek w 8 t 5 D tylko 3mm. Mam odstawić leki i czekać na książkę, jak nie nadejdzie to do szpitala.
Moze po prostu duży będzieA mój uparcie o tydzień bardziej wyrośnięty niż wynika z wieku[emoji3] ale ch**, teraz to już się nie przejmuję [emoji3]
Toooo leż i się nie ruszajAha niestety krwiak sie powiekszyl ;( caly czas tylko lezec i poruszac sie po domu... Ma sie wchlonąc.