To wyglada mega [emoji7]Jak dla mnie dziś 4t6d czyli jutro zaczynasz 5tc.
Data porodu 24.04.2021
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To wyglada mega [emoji7]Jak dla mnie dziś 4t6d czyli jutro zaczynasz 5tc.
Data porodu 24.04.2021
AnoMoze po prostu duży będzie
Ale data porodu po ivf nie ma prawa się zmieniać. W końcu mamy jasność co do dnia zapłodnienia, nie? [emoji16]
SuuuperDzisiaj juz nie moglam wytrzymac bo wczoraj jeszcze siknelam na rozowo - i na forum zle wiesci. W nocy sie czulam jakbym goraczke miala bylo mi tak zimno ze spalam pod koldra i kocem. Wiesz ze jeszcze tyle wiadomo ze nic nie wiadomo. Ale i tak jestem dumna z tego mojego dzidiolkaWspaniale uczucie jak mi powiedzial ze ciaza ZYJE - i zanim zbadal serce to trzy razy sie go zapytalam
Na ile srece!!!!! Kazal mi wstrzymac oddech to i tak nie wytzymalam i na wsztrzymanym oddechu sie zapytalam I JAK?!!! No ale powiedzial ze od razu bez badania widzial ze mocno pika
N tydzien mi wystarczy, po tygodniu pewnie znowu bede sie pakowac do szpitala
![]()
Jutro jadę na betę... Dziś zrobiłam test i wyszedł negatywny... Trochę też źle go zrobiłam, bo siusialam na niego może przez 3 sekundy (bo nie doczytałam) mam nadzieję, że to jest przyczyną.. Chociaż trochę się zdołowałam. A tak ogólnie to kawy nie pije, śpię codziennie w dzień, brak okresu i lekki ból w krzyżu.. A jak u Ciebie? Miałaś już wyniki bety? Jak się czujesz?
Wspaniałe wiadomości. GratulacjeDziewczyny bardzo waleczna ta moja corciaDzisiaj nie wytrzymalam i pojechalam na USG - widzialam raczki i nozki i ogonek
Ale najwazniejsze ze serduszko bije na FHR 149
Jak sie rozebralam do badania to sie prawie rozmyslilam i mu powiedzialam ze chyba uciekne i nie chce zeby mnie badal
Siłą mnie wziął
Tylko co innego mnie martwi - ja nie potrafie liczyc tych tygodni wedlug niego jest 7t0d - mi sie wydaje ze jest oponiony ;( zarodek ma 1 cm - on mowi ze jest dobrze ale ja znam dokladnie date transferu i wszystko - czy to sie moze jakos przesowac powiedzmy o te dwa, trzy dni? On powiedzial ze to jest prawie zadna roznica - tylko pewnie mnie pocieszal albo chcial sie pozbyc. No i na gorszym sprzecie niz na gameta bo zupelnie inna rozdzielczosc.
To odpoczywaj i daj kruszynce spokojnie rosnąć [emoji8]Aha niestety krwiak sie powiekszyl ;( caly czas tylko lezec i poruszac sie po domu... Ma sie wchlonąc.
Jak dla mnie dziś 4t6d czyli jutro zaczynasz 5tc.
Data porodu 24.04.2021
Tak, naprawdę. Wielkość młodego wg usg wskazuje na termin porodu 26.10, a ja mam termin na 3.11, który zgodnie z regułami sztuki wyliczyła mi @nieagatkaNaprawde jest tydzien roznicy?? Czy mnie pocieszasz? Bo chyba wielkosc zarodka 1 cm w 7 tygodniu to nie jest zle co? On mi nawet karty ciazy jeszcze nie zalozylPowiedzial ze dalej jest ryzyko ale takie jak u kazdej ciazy do 11 tygodnia - wiecie ze mi powiedzial bo rozmawaialsimy o prenatalnych - no bo wtedy bylby przelom - naaet nie wierze ze o tym z nim rozmawialam a to bardziej on mowil bo ja dalej oslupiala ze serec bije (no przepraszam ale jakos caly czas albo to wypieram albo boje sie uwierzyc - iw glowie mam te przyrosty i cyfry - to in vitro i wsztsko inne mnie tak wpyatrzylo) ze on mnie wpisze w jakas karte i prenatalane za darmo a pappa czy nifty dzieki niemu cos 50% taniej - czy to mozliwe - nie sluchalam juz tego. Norma bicia serca w 7 tygodniu od 120 - 160 a ja mam prawie 150 - a kilka dni temu bylo 107 - chyba wszystkie przypadki forumowe przeanalizowalam i takiego czegos nie widzialam.
Cześć dziewczynki, jestem tutaj nowa. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego gronaJestem po pierwszym podejściu do in vitro, dziś miałam transfer
![]()
Ja mam Flo i PreglifeDziękuję
Mam dwa kalendarze bo nie mogę się zdecydować, jeden ma fajne artykuły a drugi dokładniej liczy![]()