reklama

Kto po in vitro?

reklama
Krew oddana. Wyniki pewnie wieczorem lub rano u mnie nie ma ekspresów. Mam jakieś zle przeczucie, dziś mnie głowa boli i brzuch normalnie jak bym miała okres. Oczywiście sikanca rano zrobiłam i kreska była ale słabsza niż wczoraj 😔😔 trochę mnie to zmartwilo

Krew oddana. Wyniki pewnie wieczorem lub rano u mnie nie ma ekspresów. Mam jakieś zle przeczucie, dziś mnie głowa boli i brzuch normalnie jak bym miała okres. Oczywiście sikanca rano zrobiłam i kreska była ale słabsza niż wczoraj 😔😔 trochę mnie to zmartwilo
Tymi testami to się nie przejmuj za bardzo :) mi też słabo wychodziły... Może dzisiaj miałaś test innej firmy albo o innej czułości :)

Nic się nie martw, mnie test też raz oszukał.. Nie ma co się martwić na zapas 😘 Będzie dobrze, trzymam kciuki

Rozumiem. U mnie 8 tydz 5 dzień wczoraj. Mam nadzieję że się uda w domu...Ale boję się bardzo.
Nie boj sie,ja bylam w szpitalu 3 razy z tego powodu i mowiax szczerze przeszlam to szybko i bezbolesnie co pomoglo mi szybko wrocic do pionu i dzialac dalej.Wazne zeby to sie nie ciagnelo w nieskonczonosc,bo to jest najgorsze.
Mam nadzieje,ze kolejne podejscie bedzie juz szczesliwe💚

reklama
Gratuluję!!!❤❤❤❤❤❤
Czemu twierdzisz, że córka? Jesteś po pgs czy pgd?
Bazylia a z tym sercem to co ściemniasz????!!!!! U mnie było kolejno: czwartek 111, poniedziałek 132, kolejny poniedziałek 153!!!!! Ty tak jak ja widzisz co chcesz a niekoniecznie to co jest!!!!!
Też podchodzę do tego, tak, że ciul z pieniędzmi, spokój jest ważniejszy!!!!
Tym bardziej, że zaczynają mi się problemy z ciśnieniem, wczoraj u lekarza miałam 159/88, wieczorem w domu 156/49! A po pół godziny jak się uspokoiłam 122/73 ( o co chodzi???)
U mnie w rodzinie jest skłonność do tego, moj tato zmarł w wieku 38 lat na nie wiem co (znaczy wylew albo zawał, nie było sekcji), jego brat twz na jedno albo drugie po 50-tce. Od mamy też wszyscy sercowcy, ale umiarkowani 😀
Moj zarodek przebadany - mialam tylko jeden to mi podali plec - ale jak widzisz te badania nic nie daja - moj arodek jest opozniony o kilka dni wiec zle sie rozwija - musze czekac... Tydzien temu bylam to bylo 107 a wczoreaj 148, ja cisnienia nie mierze bo czuje sie dobrze, nie ma dolegliwosci typu nudnosci, wymioty, kawe jak pilam tak pije, Cyce tylko bolą i rozpiera w plecach no ale mam tez krwiaka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry