Martaem1983
Fanka BB :)
Czekam. Jak narazie nic. Trochę mnie pobolewa brzuch, ale nie wiem czy to oznacza że coś się zacznie czy coś innego. Okropne jest to czekanie.Strasznie to smutne ile z Was zna odpowiedź na te pytania![]()
![]()
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekam. Jak narazie nic. Trochę mnie pobolewa brzuch, ale nie wiem czy to oznacza że coś się zacznie czy coś innego. Okropne jest to czekanie.Strasznie to smutne ile z Was zna odpowiedź na te pytania![]()
![]()
![]()
A to nie jest to samo?Ok 20tyg? To już połówkowe.
Prenatalne jest w 12tyg [emoji4]
Nie wiem nie dorardze nasz a ferdka tez miala na tydzien przed heparyne, ja tez - takie zalecenia pasnika a u mnie nic z immuno nie ma. Gametowy tez na tydzien przed tym razem bo zawsze od dnia transferu. Z tym zalaniem to tez nie wiem jak jest dokladnie - bo ja mam krwiaka - odstawil tylko acard a heparyne zwiekszyl nawet z ampulki 0,4 na 0,6 - sluchaj sie lekarzaTrochę się boje brać ta heparynę wcześniej bo u mnie jest problem z ciężkim transferem po ostatnim plamilam 3 dni a jak zapodam acard i heparynę to w ogóle krew mnie zaleje
Nooo wlasnie !!!! Tylko ze jak ty mialas pecherzyk 10 to ja na twoim etpaie mialam juz 25mm - ale jednak sa jakies odchylenia - trudno musze z tym jakos zyc - czas pokaze.Kurde z tym wiekiem jest problem. U mnie skończyło się jak się skończyło![]()
Dziękuję a w jakim miescie przyjmuje?Mogę Ci polecić dobrego lekarza, do którego sama chodzę. Przyjmuje w My Medyk(Hanger Lane) , dr D Kuleta
Aha. No to dobrze. U mnie najwidoczniej od poczatku było coś nie halo. Mam nadzieję że u Ciebie będzie wszystko pozytywnie. Nie myśl za duzoNooo wlasnie !!!! Tylko ze jak ty mialas pecherzyk 10 to ja na twoim etpaie mialam juz 25mm - ale jednak sa jakies odchylenia - trudno musze z tym jakos zyc - czas pokaze.
Dziekuje. Ty mialas maly pecherzyk to powinno szybko pojsc. Ja mialam na poczatku tak ze tej ktrwi nie bylo za duzo ale bolalo ale wolalam byc w domu bo moglam sobie wejsc pod prysznic, wlaczyc netflixa to mnie troche uspokajalao- oglnie brdziej sie chyba denerwowalam bo nie wiedzialam co mnie czeka. Jak juz bedziesz w fazie kulminacyjnej to sie nie przestrasz jak beda wychodzic jakies skrzepy czy tkanki - ja mialam takie uczucie jakbym za przeproszeniem robila kupe pochwaAha. No to dobrze. U mnie najwidoczniej od poczatku było coś nie halo. Mam nadzieję że u Ciebie będzie wszystko pozytywnie. Nie myśl za duzo![]()
Mi gin w klinice kazal odstawic, ale gin ktory prowadzil mi ciążę i endokrynolog brać i brałam. Nie wkręcaj sobie wad. Proszę Cię. Ja nie wiem jak przezyjesz te 9 mcy haha. Możesz wierzyć lub nie jak zaszlam w ciąże ani razy nie pomyslalam zle. Moja mama nid kupuj ubran itd a ha od razu oo kazdej wizycie cos drobnego kupowalam. Bylam pewna ze będzie dobrze. Przyciagaj dobre myśli.heheheheeh wczesniej sie denerwowalam serduszkiem a teraz wiekiem. Dziekuje ze napisalas ze tez tak mialas kilka dni roznicy. Napisz mi jeszcze raz czy naprawde tak bylo tylko szybko prosze bo mi Łukasz wylacza wlasnie interent - mam godzine na pozalatwianie spraw. Zmusialam go zeby zadzwonil do tego moje ordynatora no i zadzwonil. Powiedzial mu ze: wedlug niego jest ok a takie kilka dni czy kilka mm nie powinny stanowic problemu a pracuje w tym zawodzie juz 20 lat i troche sie na tym zna (ja wiem swoje bo in vitro) Za tydzien badz dwa moze sie okazac ze np tak podskoczy ze bedzie o dwa dni za duze jak na wiek ciazy - ale ja w to oczywiscie nie wierze bo in vitroCaly czas mysle ze bedzie jak u Kaludiaanita ;( Mam nie czytac!!!!! Łukasz rozmawial z moja mama i powiedziala ze ja to dopeiro bylam kruszynka i ze niby tez za mala jak na wiek ciazy. I tak zadreczam wszystkich doodkola. Przerwalam lukaszowi prace i sie zdenerwoeal i zostaje mi juz tylko netflix i ksiazki. Takze juz nie popisze z wami ;( Podobno przegielam
Co do dolegliwosci to wlasnie mi slabo, zawroty glowy i mam nudnosci. Ale to chyba z nerwow. A co jesli serce bije a jednak jest za mala? Pewnie jakies wady? Aha no i ten mi kazal odstawic mete!!!! Nie wiem co zrobic ;( Bo ty bralas w ciazy?
No ale mialas te kilka dni roznica na USG ? Daj mi troche tej swojej ddobrej energii plisssMi gin w klinice kazal odstawic, ale gin ktory prowadzil mi ciążę i endokrynolog brać i brałam. Nie wkręcaj sobie wad. Proszę Cię. Ja nie wiem jak przezyjesz te 9 mcy haha. Możesz wierzyć lub nie jak zaszlam w ciąże ani razy nie pomyslalam zle. Moja mama nid kupuj ubran itd a ha od razu oo kazdej wizycie cos drobnego kupowalam. Bylam pewna ze będzie dobrze. Przyciagaj dobre myśli.
Nooo wlasnie !!!! Tylko ze jak ty mialas pecherzyk 10 to ja na twoim etpaie mialam juz 25mm - ale jednak sa jakies odchylenia - trudno musze z tym jakos zyc - czas pokaze.