nieagatka
Fanka BB :)
To jest aminopunkcja, która robi się gdyby wyniki badań prenatalnych wyszły zle.Ok dziękuję kochana, bo coś czytałam że pobierają krew czy coś z płodu długa igła przez brzuch czy jakieś takie...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jest aminopunkcja, która robi się gdyby wyniki badań prenatalnych wyszły zle.Ok dziękuję kochana, bo coś czytałam że pobierają krew czy coś z płodu długa igła przez brzuch czy jakieś takie...
400fAhaa to super, bo coś mi mówiła ostatnio babka przez tel że coś kosztuje 400£ ale nie zrozumiałam dokładnie co.. Może jak jest ryzyko i trzeba robić więcej badań..
Piękny przyrostCześć dziewczyny , powtórzyłam betę pierwsza 67,5 po 2 dniach 187,7jak myślicie wzrost jest ok ? Dziś 11 dzień po transferze. Kiedy miałyście pierwsza wizytę ? Trochę kłuje mnie brzuch , czasem mam uczucie jakby takiego ucisku ? Jak radzicie dzwonić do lekarza ? Panikować ? Czy czekać ?
![]()
To jest aminopunkcja, która robi się gdyby wyniki badań prenatalnych wyszły zle.
Normalnie chodziłam do pracy i naspraszalam sobie gości w każdy weekend co by mieć na czym się skupić. Najgorzej to patrzeć w sufit i odliczać minuta po minucie do 10dpt. Można normalnie zwariować. Także o ile jesteś zdrowa to sub normalnie.Dziewczyny po transferach. Jak wyglądał Wasz czas po? Jak funkcjonowałyście? Nie wiem na co mam uważać, co mogę robić czego nie?
O czym ty mowisz? Przestan w koncu panikowac,zajmij czyms glowe.Przeciez sie nic zlego nie dzieje,siejesz zamet nie wiem po coNo pewnie ze masz racje i ja doskonale o tym wiem TYLKO TAK MI PRZYKRO Z TEGO POWODU ze az teraz mi sie ryczec chce, tak daleko zaszlam a jest jak jest ;( No jak to przeczytalam to tak mi sie nagle ryczec zachcialo![]()
![]()
Dlaczego natura pozwolila tak daleko jej sie rozwinac zeby pozniej jej przeszkodzic
Przeciez to za duzo i jeszcze serduszko tak ladnie pika - jak widze te USG to mi serce peka... Mam odciecie ;( mam czytac ksiazki, jak porycze sobie to tez mi troche bedzie lepiej ;( A byalm taka szczesliwa na chwile jak wczoraj wyszlam z wizyty i zaczelam analizowac i masz !!! Jeszcze gorzej ;(
Natura czy stymulacje lekami? Gdyby sama natura miała sobie poradzić żadnej z nas by tu nie było.No pewnie ze masz racje i ja doskonale o tym wiem TYLKO TAK MI PRZYKRO Z TEGO POWODU ze az teraz mi sie ryczec chce, tak daleko zaszlam a jest jak jest ;( No jak to przeczytalam to tak mi sie nagle ryczec zachcialo![]()
![]()
Dlaczego natura pozwolila tak daleko jej sie rozwinac zeby pozniej jej przeszkodzic
Przeciez to za duzo i jeszcze serduszko tak ladnie pika - jak widze te USG to mi serce peka... Mam odciecie ;( mam czytac ksiazki, jak porycze sobie to tez mi troche bedzie lepiej ;( A byalm taka szczesliwa na chwile jak wczoraj wyszlam z wizyty i zaczelam analizowac i masz !!! Jeszcze gorzej ;(
Lepiej byc nie mozeWitam
Dziewczyny czy Beta hcg ma prawidłowy przyrost?Ostatni okres miałam 17.07.2020
30.07 miałam transfer dwóch 3 dniowych zarodków pierwsze hcg robilam 12.08 wynik 740, następne 14.08 wynik 1864, kolejne 19.08 wynik 9200. Czy to prawidłowy przyrost?
Czy to może być ciąża mnoga?
Jak prawidłowo policzyć który to tydzień?
Normy laboratorium:
3 tydz 6-71
4 tydz 10-750
5 tydz 217-7140
6 tydz 160-31800