Evela.6
Fanka BB :)
Super, on jest też jednym z nielicznych lekarzy, którzy przyjmują reguralnie bo większość tylko kilka dni w miesiącu więc z wizytami nie będziesz miała problemu [emoji3590]Dziękuję.. Właśnie sie do niego umowilam[emoji6]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super, on jest też jednym z nielicznych lekarzy, którzy przyjmują reguralnie bo większość tylko kilka dni w miesiącu więc z wizytami nie będziesz miała problemu [emoji3590]Dziękuję.. Właśnie sie do niego umowilam[emoji6]
Dziewczyny zrobiłam dziś trzecia weryfikację bety :
11 dpt 320
13 dpt 740
15 dpt 1900
Więcej robić nie będę, czekam teaz na wizytę, ale skok duzyyyyyy, myślicie ze dobrze?
Trochę się denerwuje [emoji849]
Ok, dziekujeco godz i to takie duże, nocne podpaski
Dziś 9 dpt 5 dniowej blastki ... beta ujemna 0.610 [emoji22] juz nie ma szans ...
Biore progesteron dalej choc czuje @ poprostu za rogiem- ćmi podbrzusze ...wg kalendarza powinnam naturalnie dostać jutro [emoji849] ... we wtorek mam wizytę w klinice wiec nie przestaje brać progesteronu,żeby mnie nie zalało - po wizycie odstawie i chce już w następnym cyklu podejść do crio.. mam nadzieje,ze Dr nie bedzie miał nic przeciwko i bede mogła pójść za ciosem ... generalnie wszystkie wyniki mamy książkowe [emoji848] wiec chyba nic nie zleci ...
Mamy dwa mrożaki jeszcze - póki mam siłę niech się dzieje ... eh
Myślicie,że dla formalności powinnam jeszcze zrobić bete przed wizytą ?
Super. Najważniejsze że krok do przoduDziewczyny, ja po pierwszej wizycie. Stymulacje zaczynamy na początku października. Dziś doktor zlecił kariotyp, wynik za miesiąc. Kolejny cykl zaczynam na początku września i wtedy też w 3dc kazał zrobić hormony, po @ resztę badań potrzebnych do in vitro i wstępnie 2 października wizyta przed stymulacją. Ogólnie klinika ok, doktor bardzo sympatyczny, rozgadał się z mężem o domach i fotowoltaiceMąż też zadowolony, bo nie musiał iść na badanie nasienia, robiliśmy wcześniej i lekarz stwierdził, że jest ok nie trzeba powtarzać. Więc teraz badania a potem działamy
![]()
Wszystko to sa kamienie milowe do celu,zawsze musicie go miec przed oczami,to pomaga przezycAle tu się smutno zrobiło...
Ja chce tu dwie krechy ! Bety wysokie jak sieci wysokiego napięcia !
AmedesOla w jakiej klinice?
Przykro mi bardzo.Przykro mi[emoji17] ściskam mocno. Dobrze że chcesz działać dalej nie poddawaj się[emoji3590]