nieagatka
Fanka BB :)
Wg mnie jeśli to dobry lekarz, a ciąża mnoga jest ciąża normalna a nie z tych trudnych to nie musi być to lekarz stricte od ciąż mnogich.Tak to wiem czyli nie musi być to lekarz specjalizujący się w prowadzeniu ciąż mnogich?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wg mnie jeśli to dobry lekarz, a ciąża mnoga jest ciąża normalna a nie z tych trudnych to nie musi być to lekarz stricte od ciąż mnogich.Tak to wiem czyli nie musi być to lekarz specjalizujący się w prowadzeniu ciąż mnogich?
A sa tacy? U mnie nie ma,kwestia pozniejsza czestrzych kontroli,usg,prenatalnych itp.Wg mnie jeśli to dobry lekarz, a ciąża mnoga jest ciąża normalna a nie z tych trudnych to nie musi być to lekarz stricte od ciąż mnogich.
Ja po punkcji miałam normalny okres. Niebolesny i średnio obfity ale po histeroskopi był bardzo bolesny. Jednak wytrzymałam bez leków przeciwbólowych. Jeśli masz możliwość to wybierz się do ginekologa na kontroleHej dziewczynki po dzisiejszej nocy chyba mogę się domyślać jak wygląda akcja porodowa w nocy dostałam okresu po cyklu z punkcja i wiecie co koszmar mam mocne skurcze macicy co 5 min trwające po 30 sek nigdy w życiu mnie tak nie bolało nigdy nie czułam takiego bólu żadne środki przeciwbólowe nie dają rady. Ktoś mi mówił że po cyklu punkcyjnym okres jest mocniejszy i bardziej obfity ale nie przypuszczałam że aż tak mogę leżeć tylko skulona na prawym i lewym boku i to też niewiele ulgi przynosi a o wstawaniu i chodzeniu nawet nie ma mowy niewiem jak przetrwać ten dzień w tym bólu pewnie najprędzej to z bólu i zmęczenia zasne. Czy wy też tak miałyście?
No wlasnie wolałam się upewnić kolezanka mi dziś tak zasugerowalaA sa tacy? U mnie nie ma,kwestia pozniejsza czestrzych kontroli,usg,prenatalnych itp.
Nie wpadlabym na to![]()
Tona przeciwbólowych i nospa maxI jak go znioslas?
Kto? Dobrzy lekarze? Ja mojej gin ufam bardzo i uważam ja za bardzo dobrego lekarza, dokładnego i bardzo empatycznego.A sa tacy? U mnie nie ma,kwestia pozniejsza czestrzych kontroli,usg,prenatalnych itp.
Nie wpadlabym na to[emoji6]
Nie,,, tacy co tylko mnogie obsluguja? Bardzo dobrego to tez mamKto? Dobrzy lekarze? Ja mojej gin ufam bardzo i uważam ja za bardzo dobrego lekarza, dokładnego i bardzo empatycznego.
Może tacy co tylko i wyłącznie takie to nie, ale na pewno są tacy, którzy w takich ciążach się specjalizują, choć jak pisałam, wydaje mi się, że to raczej specjaliści od tych trudnych ciąż mnogich.Nie,,, tacy co tylko mnogie obsluguja? Bardzo dobrego to tez mam[emoji7]
No wlasnie wolałam się upewnić kolezanka mi dziś tak zasugerowala![]()
Jestem juz madrzejsza w temacieNo wlasnie wolałam się upewnić kolezanka mi dziś tak zasugerowala![]()
To o te trudne ciaze mnogie mi chodziło [emoji16]Jestem juz madrzejsza w temacie[emoji1787]ciaze jednokosmowkowe prowadzone sa przez poradnie ciaz wieloplodowych ze wzgledu na wysokie ryzyko powiklan..W przypadku dwukosmowkowych jest to standardowa opieka przez lekarza ginekologa z mozliwoscia konsultacji w poradni dla ciaz wieloplpdowych.Znowu cos nowego.