Waleczna36
Fanka BB :)
Dokładnie. Ta beta była za wysoka zdaniem lekarzy. Nie wiem co to dokładnie oznacza ale była po prostu za wysoka. Ciaza pojedyncza.
Dobrze, że ja mam niższa bo mi strachu napędziłas jak cholera
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie. Ta beta była za wysoka zdaniem lekarzy. Nie wiem co to dokładnie oznacza ale była po prostu za wysoka. Ciaza pojedyncza.
Gdzieś wyczytałam że jak jest za wysoka beta może oznaczać np zd u dziecka. Tylko nie wiem o jakie to wartości chodziło.Dokładnie. Ta beta była za wysoka zdaniem lekarzy. Nie wiem co to dokładnie oznacza ale była po prostu za wysoka. Ciaza pojedyncza.
Raczej chodzi o wolną betę oznaczaną przy okazji badań prenatalnych.Gdzieś wyczytałam że jak jest za wysoka beta może oznaczać np zd u dziecka. Tylko nie wiem o jakie to wartości chodziło.
Absolutnie nie było to moim zamiarem!!!! Po prostu ciesz się beta bo masz świetnaDobrze, że ja mam niższa bo mi strachu napędziłas jak cholera
Właśnie nie wiem, ale coś słyszałam że takie wartości to również zaśniad cokolwiek to oznacza.Gdzieś wyczytałam że jak jest za wysoka beta może oznaczać np zd u dziecka. Tylko nie wiem o jakie to wartości chodziło.
Właśnie nie wiem, ale coś słyszałam że takie wartości to również zaśniad cokolwiek to oznacza.
Wychodzi na to ze najlepiej jak beta będzie wyposrodkowana
Anecia,my juz to przerabialysmyDziewczyny ponawiam pytanie w którym tyg ciazy lekarz kazal Wam odstawić estrofem?
Dyznamiczny wzrost bety świadczy o dobrostanu ciazy!! Myśle ze już możesz spokojnie przestać pobierać bete i poczekać cierpliwie na usg !!! Wyniki piękne mamuśka !!!!Dziewczyny co powiecie na moją 4 weryfikację bety....
Dla przypomnienia :
9 dpt 320
11 dpt 740
13 dpt 1900
19 dpt 9417
Boję się że za wysoka![]()
Myśle ze nie rozmawiajmy tutaj o poronieniach! Wiem ze to jest tragedia i ze @Martaem1983 jest Ci strasznie zle , i wiem jak się czujesz bo przeżyłam to 2 razy ale straszysz tutaj dziewczyny, a przynajmniej mnie ze teraz tez mi się nie powiedzie!!! Skończmy może temat poronień niepowodzeń w ciazy i tematów które powodują tylko narastanie strachu w poerszych jej tygodniach!!! To jest forum żeby się wspierać pocieszać a nie dołować!!! Przepraszam za te ostre słowa i to w takim momencie ale później każda z nas się wkręca ze jak ustąpiły objawy to jest już złe , ze jak to czy siamto to ze wszystko przepadnie!!!Poroniła przy wartości 150 000 rozumiem ?