Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na kontrolę i przygotowanie do kolejnego transferu miałam przyjść od 2-5 dnia cyklu. I tak zrobilamOoooA po jakim czasie od zabiegu miałaś kontrolę u lekarza? Jaki efekt podejścia od razu po ?
Niestety jak pozostałe podejścia i ten transfer był nieudany.Na kontrolę i przygotowanie do kolejnego transferu miałam przyjść od 2-5 dnia cyklu. I tak zrobilam
Ona podejrzewala ze to bakterie mogly zabic zadodek i dlatego umarl.Widziala na usg plyn w macicy co swiadczy czesto o bakteriach. na tej podstswie przez tydzien brakam antyk na wszystko co mozliwe.po tyg znowu usg i bylo juz czysto.Powiazala te sytuacje z opisem od patologa i tak zdecydowala.myslisz ze to przez bakterie tez jest klopot z ciaza??? pamietam ze pisalas ze wszystkie tabletki tylko doustnie / zastrzyk. A jak to leczyla u Ciebie?? cos badala konkretnego?
Ok super, dziękuję za informacjęNa kontrolę i przygotowanie do kolejnego transferu miałam przyjść od 2-5 dnia cyklu. I tak zrobilam
Dzień dobry dziewczynki wybaczcie ze tak późno się odzywam ale prosto z kliniki pędziłam do pracy.
tak wiec mam zielone światło!!
Transfer 3.09 dr Hajd****k ❤❤❤
wlew z atosibanu mam w dniu transferu i dzień po w zależności czy transfer będzie trudny jak poprzednio czy pójdzie gładko.
ciesze się bardzo
Ale przerażają mnie koszty dla mnie to 6 tysięcy. To połowa procedury
Proszę trzymajcie kciuki a kto może niech się pomodli za nas i naszego kropeczka ❤❤❤
Gosiu pisz do Murawy,ma obcykane wiekszosc z Czech.Dzień dobry dziewczyny, właśnie wróciłam z urlopu. Gratulacje dla wszystkich, którym się udało w tym czasie
Wielkie uściski dla tych, którym się nie udało. Jeszcze zaświeci słoneczko dziewczyny.
Ja się zabieram za lekarzy i wizyty od jutra...
Macie doswiadczenie z czeskimi klinikami? Które polecacie?
Podejrzewam ze wlew ,faktycznie cena kosmos.Super Kochana, to już bardzo blisko, oby to był ten szczęśliwy ❤ 6 tys. za transfer?co w tym jest, że taka cena?