reklama

Kto po in vitro?

reklama
A nie dzieje sie Wam nic ze skórą przy tych zastezykach? Ja biorę juz kilka tygodni i bylo ok ale od kilka dni robi mi sie jakby Babel po zastrzyku czerwony i swędzi. Jak bym dostala uczulenie😣
Ja po cetrotide tak miałam. Po zastrzyku kilka minut miałam plamę zaczerwienioną i swedzacą. Mijało po ok 1.5h. Nie było tak przy każdym zastrzyku ale często.

Więc tak dziękuję Wam Kochane za mega wsparcie. Szczerze nie wiek kiedy ostatnio miałam tak ciężki dzień. Informacje jakie uzyskałam : z pobranych 9 komorek 8 okazało się być dojrzałych. 1 się wcale nie zaplodnila 2 są słabe ale mają pozostać do obserwacji i prawidłowo zaplodnionych mamy 5. Transwer przewidywalny w 5 dobie czyli we wtorek 1 wrzesnia🙂

Więc tak dziękuję Wam Kochane za mega wsparcie. Szczerze nie wiek kiedy ostatnio miałam tak ciężki dzień. Informacje jakie uzyskałam : z pobranych 9 komorek 8 okazało się być dojrzałych. 1 się wcale nie zaplodnila 2 są słabe ale mają pozostać do obserwacji i prawidłowo zaplodnionych mamy 5. Transwer przewidywalny w 5 dobie czyli we wtorek 1 wrzesnia🙂
Super mega się cieszę bardzo dobry wynik.

Widze ze rozmawiacie o encortonie,nie ma sensu go dluzej brac niz do 8 tc,branie go dluzej moze niekozystnie wplywac na plod.

A oprocz tego...

reklama
No i majowy dzidzius jak mój.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry