Liliana87
Fanka BB :)
Mi encorton kazał odstawiac stopniowo po prenatalnych, czyli od 12 TC a schodziłam ostatecznie chyba do 15 TC . Miałam łączna dawkę 20mgJa mam w zaleceniach odstawiac stopniowo po 8 tygodniu. I tej z się tego obawiam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi encorton kazał odstawiac stopniowo po prenatalnych, czyli od 12 TC a schodziłam ostatecznie chyba do 15 TC . Miałam łączna dawkę 20mgJa mam w zaleceniach odstawiac stopniowo po 8 tygodniu. I tej z się tego obawiam.
Ja po cetrotide tak miałam. Po zastrzyku kilka minut miałam plamę zaczerwienioną i swedzacą. Mijało po ok 1.5h. Nie było tak przy każdym zastrzyku ale często.A nie dzieje sie Wam nic ze skórą przy tych zastezykach? Ja biorę juz kilka tygodni i bylo ok ale od kilka dni robi mi sie jakby Babel po zastrzyku czerwony i swędzi. Jak bym dostala uczulenie![]()
A już dzwonili z kliniki ile komorę się zapłodniło ?Wczoraj![]()
I zmieniłaś preparat? Ja kilka tyg robilam i bylo ok dopoero od niedawna. Dziwne to.Ja po cetrotide tak miałam. Po zastrzyku kilka minut miałam plamę zaczerwienioną i swedzacą. Mijało po ok 1.5h. Nie było tak przy każdym zastrzyku ale często.
Super mega się cieszę bardzo dobry wynik.Więc tak dziękuję Wam Kochane za mega wsparcie. Szczerze nie wiek kiedy ostatnio miałam tak ciężki dzień. Informacje jakie uzyskałam : z pobranych 9 komorek 8 okazało się być dojrzałych. 1 się wcale nie zaplodnila 2 są słabe ale mają pozostać do obserwacji i prawidłowo zaplodnionych mamy 5. Transwer przewidywalny w 5 dobie czyli we wtorek 1 wrzesnia![]()
Ja mam 30mg. Dopytam jeszcze ale mój dr chyba nie będzie wiedział. Trzeba by znowu iść do Immunologa.Mi encorton kazał odstawiac stopniowo po prenatalnych, czyli od 12 TC a schodziłam ostatecznie chyba do 15 TC . Miałam łączna dawkę 20mg
Może być jeszcze za wcześnie moim zdaniem. Ale poniedziałek już na pewno powinno byćDziewczynki, jak 20 sierpnia miałam transfer 3 dniowych zarodków to mogę jutro próbować robić betę?
No i majowy dzidzius jak mój.Więc tak dziękuję Wam Kochane za mega wsparcie. Szczerze nie wiek kiedy ostatnio miałam tak ciężki dzień. Informacje jakie uzyskałam : z pobranych 9 komorek 8 okazało się być dojrzałych. 1 się wcale nie zaplodnila 2 są słabe ale mają pozostać do obserwacji i prawidłowo zaplodnionych mamy 5. Transwer przewidywalny w 5 dobie czyli we wtorek 1 wrzesnia![]()