KarolinaJ79
Fanka BB :)
Ja pracuje normalnieDziewczyny a czy normalnie pracujecie w obecnej sytyacji i całej tej korony?
Ja pracuje w rejesteacji medycznej ktora normalnie przyjmuje i się zastanawiam czy brać zwolnienie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja pracuje normalnieDziewczyny a czy normalnie pracujecie w obecnej sytyacji i całej tej korony?
Ja pracuje w rejesteacji medycznej ktora normalnie przyjmuje i się zastanawiam czy brać zwolnienie?
Ja pracuję normalnie też w obiekcie medycznym.Dziewczyny a czy normalnie pracujecie w obecnej sytyacji i całej tej korony?
To może przejdź na zwolnienie na czas takich mdłości. Lub na pracę zdalna. Przynajmniej na ten trudny czas. Choć wiem że nie zawsze się da.Dziękuję kochana, mam nadzieję..Najbardziej mnie przeraża fakt że do pracy jutro muszę iść i jak tam wszystkiego nie pohawtuje to będzie dobrze..
![]()
To może przejdź na zwolnienie na czas takich mdłości. Lub na pracę zdalna. Przynajmniej na ten trudny czas. Choć wiem że nie zawsze się da.
Nie zmieniałam, u mnie jest o tyle ciężko że mam astmę i trudno wybrać mniejsze zło.Meczylam się 4I
I zmieniłaś preparat? Ja kilka tyg robilam i bylo ok dopoero od niedawna. Dziwne to.
Kochana ja tak miałam w 7tygodniu. Krwią zek się oczyszczał. Synek ma prawie trzy lata. Leż, odpoczywaj, bierz lutke i bądź dobrej myśli[emoji9]Cześć dziewczyny , wczoraj zaczęłam lekko plamić , dziś jest tego coraz więcej. Jestem w dopiero w 5 tygodniu ;( lekarz kazał mi leżeć i zwiększył progesteron ... czy któraś z Was miała taka sytuacje i wszystko skończyło się dobrze ? Jestem załamana ;( najgorsze jest to , ze lekarz jest na urlopie a szpital z taka ciąża mnie wyśmieje jak przyjadę ale jak się pogorszy to pojadę na sor ;(
Cześć dziewczyny , wczoraj zaczęłam lekko plamić , dziś jest tego coraz więcej. Jestem w dopiero w 5 tygodniu ;( lekarz kazał mi leżeć i zwiększył progesteron ... czy któraś z Was miała taka sytuacje i wszystko skończyło się dobrze ? Jestem załamana ;( najgorsze jest to , ze lekarz jest na urlopie a szpital z taka ciąża mnie wyśmieje jak przyjadę ale jak się pogorszy to pojadę na sor ;(
Nikt Cię nie wysmieje w szpitalu. Nie jedź na SOR tylko od razu na izbę przyjęć ginekologiczna i OD RAZU Cię przyjmą.W ciazy nie jezdzi się na SOR.Jak najszybciej.Cześć dziewczyny , wczoraj zaczęłam lekko plamić , dziś jest tego coraz więcej. Jestem w dopiero w 5 tygodniu ;( lekarz kazał mi leżeć i zwiększył progesteron ... czy któraś z Was miała taka sytuacje i wszystko skończyło się dobrze ? Jestem załamana ;( najgorsze jest to , ze lekarz jest na urlopie a szpital z taka ciąża mnie wyśmieje jak przyjadę ale jak się pogorszy to pojadę na sor ;(