reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny pomóżcie. Wyszłam właśnie od zwykłego gina bo chciałam próbować naturalnie po tej immunopresji i wyszło że znów nie mam owulacji. W tamtym miesiącu też nie miałam, ale myślałam że jest ok bo byłam po biochemicznej. Ale teraz trochę się boję. Nigdy nie miałam problemów z okupacją A tu przyjechałam kuwa na darmo i tylko jebiè fajkami bo ten gin jara w gabinecie chyba😱. Powiedział że coś widzi na jednym jajnika, jakiś kropki ciemne😱. Jprdl, wystraszyl mnie a wizyte w klinice mam dopiero za tydzień. Zdechnę chyba z nerwów 15989782336696427874525013662959.jpg

Dziewczyny pomóżcie. Wyszłam właśnie od zwykłego gina bo chciałam próbować naturalnie po tej immunopresji i wyszło że znów nie mam owulacji. W tamtym miesiącu też nie miałam, ale myślałam że jest ok bo byłam po biochemicznej. Ale teraz trochę się boję. Nigdy nie miałam problemów z okupacją A tu przyjechałam kuwa na darmo i tylko jebiè fajkami bo ten gin jara w gabinecie chyba😱. Powiedział że coś widzi na jednym jajnika, jakiś kropki ciemne😱. Jprdl, wystraszyl mnie a wizyte w klinice mam dopiero za tydzień. Zdechnę chyba z nerwów Zobacz załącznik 1170843
To wyglada jak pco. Duzo pecherzykow w jajniku i brak dominującego.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry