reklama

Kto po in vitro?

reklama
Coraz lepiej jesli chodzi o samopoczucie. Wszystkie nieprzyjemne objawy ustąpiły,mam więcej energii. W poniedziałek mam usg. Może już uda się ustalić płeć❤ ale oczywiście sobie wkrecam ze brzuch za maly ze to ze tamto...i ciagle jakis strach jest. Zwłaszcza jak ostatnie usg bylo kolo miesiaca temu. Im dluzej od wizyty tym wieksze schizy czy wszystko ok. No ale ogolnie jest radosc. Mega radosc😍😍

Prezentuje moje testy 6 dpt. Jadę na betę ale nie mogłam się powstrzymać. Wydaje mi się ze to tylko cienie tego miejsca gdzie powinna być kreska testowa i nic to nie znaczy. Ale mam nadzieje ze jednak beta będzie pozytywna.
wyniki muszę otworzyć w pracy także trzymajcie kciuki proszę ❤️❤️✊✊✊
Ostatnio się tak stresowałam przed egzaminem na prawko 🥺❤️

Załączniki

• 4DA5A05D-B5B7-4C11-988C-2B0002F85C64.jpeg
    4DA5A05D-B5B7-4C11-988C-2B0002F85C64.jpeg
    2,5 MB · Wyświetleń: 192
Prezentuje moje testy 6 dpt. Jadę na betę ale nie mogłam się powstrzymać. Wydaje mi się ze to tylko cienie tego miejsca gdzie powinna być kreska testowa i nic to nie znaczy. Ale mam nadzieje ze jednak beta będzie pozytywna.
wyniki muszę otworzyć w pracy także trzymajcie kciuki proszę ❤❤✊✊✊
Ostatnio się tak stresowałam przed egzaminem na prawko 🥺
Jakieś cienie widać, ale Beta prawdę Ci powie... Trzymam kciuki ✊✊✊✊

reklama
wyniki muszę otworzyć w pracy także trzymajcie kciuki proszę [emoji3590][emoji3590][emoji110][emoji110][emoji110]
Ostatnio się tak stresowałam przed egzaminem na prawko [emoji3064][emoji3590]
[emoji110][emoji110][emoji110]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry