Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Za niedługo wszystko się wyjaśni więc dam znać ale myślalam, że podejdę do tego wszystkiego bez stresu, który towarzyszy mi nawet po odczytaniu wyników, których tak naprawdę nie rozumiem [emoji85]ehhh oby tylko było dobrze.Ja miałam zupelnie inaczej i w 12 ds miałam już punkcję. Ale jak rośnie estradiol to znaczy ze jajeczka rosną. Mysle ze przy takich wynikach jest ich co najmniej 4 [emoji3590]
Dołóż estrofem.A ten estriadol nie za mały? Może dołożę tabletke albo dwie... Takie coś znalazłam w internecie i mam wrażenie że już pozamiatane...Eh... Gubię się w tym wszystkim... To taka czarna magia dla mnie
chce myśleć pozytywnie a jednak są też negatywne myśli... Moze powtórzyć ten estriadol...
![]()
Ale ile jak?Dołóż estrofem.
Weź dopochwowo i dpustnie. Szybko się uzupelni
@Hope899 co tam Kochana? Co u doktora?
Nie jest za późno . Jesteś na początku implantacji. Dołóż. Ja po transferze też miałam problemy z estriadiolem . Atakowalam z dwóch stronAle ile jak?Jak bylam w klinice w poniedziałek przed transferem to lekarz mówił żeby normalnie doustnie przyjmować... Więc teraz już nie wiem ile jak mam brac żeby wynik był dobry... Na ta chwile biorę 3x1... Eh... Nie jest już za późno?
![]()
Czyli teraz zamiast 3 brac 6 labletek...Nie jest za późno . Jesteś na początku implantacji. Dołóż. Ja po transferze też miałam problemy z estriadiolem . Atakowalam z dwóch stron. Kiedyś rozmawiałam z dr. Powiedziała mi ,,że bezpiecznie jest mieć 600 , 800 .
Nie stresuj się!!!!
Nadzieja umiera ostatniaCzyli teraz zamiast 3 brac 6 labletek...No dobra i powtórzę z beta. Dałaś mi nadzieję, dziękuję
❤
No właśnie nie, powiedział lekarz że wyniki są idealne. A mialam 132 chyvaNadzieja umiera ostatnia
Z tego co pamiętam to podvzas przygotowań też miałaś nisko i zwiększała ci dawkę??