annemarie
Fanka BB :)
W nastepnym cykluDziewczyny pytam czystko teoretycznie. Wolę się zabezpieczyć. Kiedy po nieudanym transferze miałyście kolejny transfer? Nie wiem czy będę w stanie podnieść się po porażce ale wolę mieć już w głowie plan "B".
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W nastepnym cykluDziewczyny pytam czystko teoretycznie. Wolę się zabezpieczyć. Kiedy po nieudanym transferze miałyście kolejny transfer? Nie wiem czy będę w stanie podnieść się po porażce ale wolę mieć już w głowie plan "B".
Trzymam kciuki [emoji110] ja się obawiałam trochę tej'dziwnej ' stymulacji bo zaczęłam od 28dc ale najwidoczniej lekarz wie lepiej [emoji6] z tym, że my transfer będziemy mieli później bo zarodki chcemy przebadać. Ty już we wrześniu transfer?Reszta jeszcze urośnie i będzie super! To idziemy prawie równo, ja obstawiam punkcję na poniedz, właśnie dzwoniła mi pielegniarka, ze mam dalek kontynuować dawkę leków taka sama.
Fajnie ze nie będę sama [emoji8]
Nawet wyniki mamy podobne [emoji28] estradiol dziś 990,lh 0.4, tylko ja progesteron mam 16 ale może dlatego, że przyjmuje luteinę od 5ds [emoji2368][emoji849]Help, otrzymałam wyniki badań krwi i nic nie kumam [emoji2370], pomoże mi ktoś to rozszyfrować plissss[emoji120]? Jak to się ma do stymulacj?
Oestriadol
322 pg/ml
1182 pmol/L
Progesterone
0,2 pg/ml
0,6 pmol/ L
LH
0,4 mUI/ml
0,4 UI/L
Czyli z dniem jak przyjdzie @ mogę się szykować do następnego transferu czy ten jeden cykl musze odpuścić i od następnego... Teoretycznie jak teraz nic nie wyjdzie to dopiero w październiku? Tak mam rozumieć?W nastepnym cyklu
Ja mam wysokie AMH a stymulacja idzie jak krwe z nosa. Dosyć słabo jak to powiedziała Pani doktor.No mi to nie grozi, bo mam niskie amh. Bardziej się boję że będę mieć za mało zarodkow
Tak pierwsza.(Novum)To Twoja pierwsza stymulacja?
Ja miałam już jedną w marcu 2017 r. Czym będziesz stymulowana?Tak pierwsza.(Novum)
Jakie masz Amh?Ja mam wysokie AMH a stymulacja idzie jak krwe z nosa. Dosyć słabo jak to powiedziała Pani doktor.
U nas było 440mln. Ale to było aż 3lata temuTeraz mąż wpierdziela witaminy i zmuszam go do jedzenia warzyw i owoców. Rzuca się ale jeszcze jest posłuszny
![]()
Ale stymulowana czy pytasz o stymulowanie do transferuJa miałam już jedną w marcu 2017 r. Czym będziesz stymulowana?