reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Trzymam kciuki [emoji110] ja się obawiałam trochę tej'dziwnej ' stymulacji bo zaczęłam od 28dc ale najwidoczniej lekarz wie lepiej [emoji6] z tym, że my transfer będziemy mieli później bo zarodki chcemy przebadać. Ty już we wrześniu transfer?
Tak, ja będę miała transfer odrazu 😉, tzn po pięciu dniach 😜, na pewno będą chodować do blastek, poniewaz u nas problemem jest słabe nasienie 😉

Ostatnia edycja:
reklama
To jest taki standard ze jak nasienie slabe to do blastek? A gdzie robicie?
Tak, tzn myśle ze to chyba wszedzie taki standard, poniewaz czynnik męski ujawnia się w trzeciej dobie, wiec gdyby nam wtedy wszystkie zarodki zamrozili, to było by bez sensu. Z poprzedniej stymulacji w trzeciej dobie mielismy 5 zarodkow, za to w piątej już trzy 😉 Leczę się we Francji

Hej, nie wiem czy ktoś mnie tu pamięta... 😜Właśnie zaraz zaczynam 3 stymulację. Mam zacząć w 2 dniu cyklu. Okres dostałam przed chwilą... To ten drugi dzień bedzie jutro? Czy w sobotę? Liczyć ten początek okresu jako 1 dzień?💁
Widzę że coś piszecie o Amh. Mi po ostatniej stymulacji rok temu spadł z 2.0 na 0.8 😔 ledwo się załapałam na dofinansowanie. Boję się że ch*j z tego będzie znowu... Mam tym razem jakies inne leki, zalecony accofil i encorton przez Paśnika...
No dobra to co z tym dniem cyklu?;)
@fredka84 widzę że też zaraz zaczynasz 😘

Hej, nie wiem czy ktoś mnie tu pamięta... 😜Właśnie zaraz zaczynam 3 stymulację. Mam zacząć w 2 dniu cyklu. Okres dostałam przed chwilą... To ten drugi dzień bedzie jutro? Czy w sobotę? Liczyć ten początek okresu jako 1 dzień?💁
Widzę że coś piszecie o Amh. Mi po ostatniej stymulacji rok temu spadł z 2.0 na 0.8 😔 ledwo się załapałam na dofinansowanie. Boję się że ch*j z tego będzie znowu... Mam tym razem jakies inne leki, zalecony accofil i encorton przez Paśnika...
No dobra to co z tym dniem cyklu?;)
@fredka84 widzę że też zaraz zaczynasz 😘
Pamietam 🙂, super ze zaczynasz, będzie nas więcej 😚
Kiedyś ktoś tutaj pisał, ze jak dostaniesz okres wieczorem, to dopiero następny dzień jest pierwszym dniem cyklu, ale niech się wypowie ktoś, kto to lepiej ogarnia 😉.

Tak, tzn myśle ze to chyba wszedzie taki standard, poniewaz czynnik męski ujawnia się w trzeciej dobie, wiec gdyby nam wtedy wszystkie zarodki zamrozili, to było by bez sensu. Z poprzedniej stymulacji w trzeciej dobie mielismy 5 zarodkow, za to w piątej już trzy 😉 Leczę się we Francji

Dobrze wiedzieć:) wiec bede nalegała aby transfer był jak najpozniej
Zobaczymy co bedzie.

reklama
@Brakujemiwiary nie rób sikańca! Idź na betę 7 dpt najwcześniej. Trzymam.kciuki 👍
Eh... Boje się 🙈 mam różne myśli, raz że będzie wszystko dobrze (szczególnie przez te bóle podbrzusza...)i ze kropek mój się zadomowił, a zaraz później że nic z tego nie będzie... 🤦‍♀️Boje się robić bety i chyba pierw wolę się przygotować sikancem aleee na betę też pójdę w ten sam dzień... Chcę wiedzieć na czym stoję 🤦‍♀️ mój mąż juz ma mnie tak dosyć że dziś chciał juz żebym robiła sikanca 🙈 oczywoscie go nie zrobiłam 😉 eh... Osiwieje do poniedziałku... Niby byłam nastawiona dobrze, gadam do maleństwa ale, no właśnie te nieszczęsne badania... Nigdy więcej nie będę robić czego czego lekarz nie wymagał... I znów wieczór i znów męczy mnie zgaga... Boziu oszalec można. 😔🤦‍♀️ A co do kciuków to nie dziękuję aby nie zapeszyć 😘😘❤️ i w głębi serca dalej czuje ze będzie dobrze ❤️

Do góry