Ananasowa93
Fanka BB :)
CudownieeeeeeCześć ciotki ☺
Już po prenatalnych
U nas wszystko cacy
Dzidziuś piękny i zdrowy ❤
I oby tak do końca!
Cieszę się bardzo
Zobacz załącznik 1178301
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
CudownieeeeeeCześć ciotki ☺
Już po prenatalnych
U nas wszystko cacy
I oby tak do końca!
Cieszę się bardzo
Zobacz załącznik 1178301
DziękujeGratuluje Kochana!!! No to teraz moNa obwieścić już całemu światu!!!!!! ❤❤❤![]()
Tezndzisnakurat jedna znajoma powiedziała że ma corke zin vitro(ja o tym wiedzialamnona tego nie kryła a bratpwa mi mowila wczesniej)mialam ochote sie popytać ale byla w towarzystwie osoba która bym nie chciala zeby wiedziala)z tego co mi bratowa mowila została z jedna marna komórka z której ma 5 letnią córeOczywiście wyślę zaraz fotki. Wesele było super, mlodawskie, pierwszy raz na takim byłam, z wieloma tradycjami itd. Siedzieliśmy przy stoliku z dwoma parami, był osobny stolik dla wszystkich dzieci, no i jedna para miała dwie śliczne dziewczynki- bliźniaczki, druga jedna super córeczkę. I zaczął się temat od bliźniaczek, ze nie są podobne itd, jedna do mamy, druga do taty, później ze ciezko było je mieć, ale było warto. No wiec mówię, ze coś wiem o tym jak to ciezko o te dzieci się starac, a ta dziewczyna tak na mnie patrzy chwile i chyba zrozumiała i mówi prosto -my je mamy dzięki invitro, a ta druga zaraz- my nasza córeczkę tez dzięki invitro
, no to ja, no a my w trakcie
, mam lodówkę z aucie i za dwie godziny idę na zastrzyki
I wszyscy w śmiech ze niezły stolik invitrowy nam się trafił
. Dziewczyny dały mi bardzo pozytywnego kopa, ta co ma jedna córeczkę przeszła dwie pełne procedury, ta co bliźniaczki cztery procedury i zawsze miała po 3-4 komórki i przy ostatniej stymulacji, fakt, skończyło się hiperstymulacja, ale ma dwie córeczki i !!!! 11 zamrożonych zarodków
. Teraz się śmieją z mezem, ze nie wiedza co zrobią
Także zmieniłam zdanie, jeszcze chyba trochę powalcze![]()
Boziu jakie slicznosciOczywiscie ze tak,trzeba troche bardziej na luzie do tego podchodzic,majac z tyłu glowy to ze,jak kazde leczenie moze potrwac .Tu nie ma cudow .Za to potem sa takie cudamoje byly dzisiaj na wykopkach.
![]()
Cześć ciotki [emoji5]
Już po prenatalnych
U nas wszystko cacy [emoji108]
Dzidziuś piękny i zdrowy [emoji173]
I oby tak do końca! [emoji3060]
Cieszę się bardzo [emoji3059]
Zobacz załącznik 1178301
Cześć ciotki ☺
Już po prenatalnych
U nas wszystko cacy
I oby tak do końca!
Cieszę się bardzo
Zobacz załącznik 1178301
WowCześć dziewczynki. Ja dopiero do domu dotarłam. W drodze padł mi telefon na amen!! Muszę odesłać do serwisu.
Ale wizyta się odbyła. Na usg widoczny pęcherzyk. Jak to doktor powiedział „prawidłowa wczesna ciąża wewnątrzmaciczną”
I to były wspaniałe wieści
A potem dostałam wyniki krwi i beta urosła tylko do 890. Spadł estradiol na 1600 i progesteron 19,5
Także bardzo się boje o te hormony bo nie wiem co się dzieje. Niedawno estradiol był 2200 a progesteron 38.
Lekarz uważa te wyniki za bardzo dobre. Nie widzi nic złego w niskiej becie ważne ze prawidłowe przyrosty.
Żyły mam już tak pokłute ze zrost jeden obok drugiego.
Warto było jechać dla tego widokuJak mąż wróci to wrzuce fotkę.
Za dwa tygodnie będziemy sprawdzać czy w tym pęcherzyku jest zarodek z serduszkiem
Moje modlitwy z dnia na dzień są wysłuchiwane wiec będę się modlić jeszcze goręcej
Niestety jak wracaliśmy z gdanska widzieliśmy okropny wypadek. Boje się nawet szukać w internecie czy był śmiertelnymam nadzieje ze jednak wszystko się dobrze skończy
![]()
Gratulacje!!!Cześć ciotki ☺
Już po prenatalnych
U nas wszystko cacy
I oby tak do końca!
Cieszę się bardzo
Zobacz załącznik 1178301