Evela.6
Fanka BB :)
Modliłam się chociaż o 2 a wyszło nieco więcej [emoji6] oby jakościowo były tak super jak ilościowo [emoji8]No to zaszalałas [emoji16], super wynik!!!! Teraz niech się zapładniają [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji3590]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Modliłam się chociaż o 2 a wyszło nieco więcej [emoji6] oby jakościowo były tak super jak ilościowo [emoji8]No to zaszalałas [emoji16], super wynik!!!! Teraz niech się zapładniają [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji3590]
To masz moc w tym jajkobraniu!!! Uważaj teraz na siebie !!!!! Gratulacje!!!Dziewczyny 29 oosctów [emoji123]
Łooooo kochana jak ty je tam pochowałam ze doktorka mówiła ze średnia była reakcja na stymulację ??Dziewczyny 29 oosctów [emoji123]
Nie, w Bocianie nic nie badają...A miałaś jakieś dodatkowe badania po tych nieudanych transferach?
Och kochana, żebyś wiedziała ile razy przerabiałyśmy takie tematy.... Oczywiście, że to jest niesprawiedliwe i trudne do zniesienia, ale wytrzymasz... Idź na badanie i nie dręcz się...Ja wiem, że zachowuje się jak debilNie wiem komu ja chcę zrobić na złość... Chyba tylko sobie. Juz mi psycha klęka. A najgorsze jak koleżanka narzeka na dwójke swoich dzieci (jedna wpadka!), bo będzie się rozwodzić i zostaje sama z dziećmi... Jedne mają bez problemu, a nie chcą, a inne chcą i nie mogę... To jest takie niesprawiedliwe
![]()
No powiem Ci, że nie wiem jak to się stało, że ich aż tyle bo ta doktor z Gdyni nie nastawiała mnie na pozytywny rozwój. Oby tylko dobrej jakości były to będzie pięknie [emoji3590]Łooooo kochana jak ty je tam pochowałam ze doktorka mówiła ze średnia była reakcja na stymulację ?? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Mam nadzieje ze będzie z tego dużo komórek do zapłodnienia [emoji3590][emoji3590]
Ja z Dzoasia mam kontakt. U dziewczynek wszystko ok. Rehabilituja sie I teraz tylko sprawdzenie oczek zostanie i prawdopodobnie będą okularami. Ale przez co one przeszły przecież! Poród w 22tc jakies jelonka popękane itd. Także super sie wszystko skonczyloAneetka o której kobieto dasz znać bo chyba cały dzien z nerwów nie wytrzymam gapić się w telefon. Z dziewcxynami nie mam kontaktu, najbardziej żal mi że nie wiem co u Dżoasia i jej dziewczynek. Płeć już chyba ci powiedzą. Ale jaja te twoje twixy super źe od razu pełna rodzinka.
Nie, w Bocianie nic nie badają...
Och kochana, żebyś wiedziała ile razy przerabiałyśmy takie tematy.... Oczywiście, że to jest niesprawiedliwe i trudne do zniesienia, ale wytrzymasz... Idź na badanie i nie dręcz się...

Jedyny pozytywny test miałam pod koniec 2011 roku, wtedy udało mi się zajść w ciążę naturalnie, którą poroniłam w 8/9tyg, ale od początku zarodek nie rozwijał się prawidłowo. Od tamtej pory nic... 
Hej dziewczyny, obecnie jestem po 4 transferze i z niecierpliwością czekam kilka kolejnych dni aby wykonać betę.
Niestety poprzednie transfery nie zakończyły się sukcesem: 1 zarodek 3 dniowy - brak wzrostu bety, 1 blastocysta 5 dniowa- poronienie samoistne- 4 tyg po transferze, 1 blastocysta 5 dniowa- spadek wzrostu bety po 10 dniu od transfery, obecnie 2 zarodki 3 dniowe - czekamy
Czytając fora oraz mijając Was w klinikach jestem pod wrażeniem jaka ogromna siła w nas drzemie. Wszystkim życzę powodzenia bo wiem, że nie jest to łatwa droga psychicznie oraz fizycznie :*