• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Łooooo kochana jak ty je tam pochowałam ze doktorka mówiła ze średnia była reakcja na stymulację ?? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Mam nadzieje ze będzie z tego dużo komórek do zapłodnienia [emoji3590][emoji3590]
Z 29 zostało nam 27 do zapłodnienia [emoji2956] jestem dumna ze swoich jajnikow [emoji3059]

Kochane tak chaotycznie wpisałam się pod wpis, więc może napisze osobno i troszkę ładniej :)
Dawno mnie nie było, a myślę że dobra wiadomość doda skrzydeł starajaym się i nie pozwoli się poddać.
Dziś miałam druga wizytę usg, maluszek rośnie i wszystko jest dobrze ❤️
9 października mam prenatlane badanie a 26 kolejne usg w klinice.
Samopoczucie... Różnie, oststnio kiebsko bo nawet z tapczanu zejść nie mogłam takie miałam okropne mdłości i zawroty głowy 🤦‍♀️ coś okropnego. Czasami mam jeszcze klocia jajników i bóle głowy, jeśli o objawy to tyle 😉
Obecnie ma 9t4d wiec idziemy dzielnie do przodu, a w załączniku moja krusuznka ❤️
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny i z własnego doświadczenia wiem że warto walczyć, było ciężko bardzo ciężko ale widok usg jest bezcenny 💕

Załączniki

• IMG_20200921_134623.jpg
    IMG_20200921_134623.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 133
Kochane tak chaotycznie wpisałam się pod wpis, więc może napisze osobno i troszkę ładniej :)
Dawno mnie nie było, a myślę że dobra wiadomość doda skrzydeł starajaym się i nie pozwoli się poddać.
Dziś miałam druga wizytę usg, maluszek rośnie i wszystko jest dobrze ❤️
9 października mam prenatlane badanie a 26 kolejne usg w klinice.
Samopoczucie... Różnie, oststnio kiebsko bo nawet z tapczanu zejść nie mogłam takie miałam okropne mdłości i zawroty głowy 🤦‍♀️ coś okropnego. Czasami mam jeszcze klocia jajników i bóle głowy, jeśli o objawy to tyle 😉
Obecnie ma 9t4d wiec idziemy dzielnie do przodu, a w załączniku moja krusuznka ❤️
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny i z własnego doświadczenia wiem że warto walczyć, było ciężko bardzo ciężko ale widok usg jest bezcenny 💕
Super ❤rosnijcie zdrowo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry