Kochana tak bardzo się cieszę ! Nick powinnaś zmienić, na "wiara czyni cuda"!Utrogestan 1x1, cyclogest 1x1, progesterone besins 3x1 acart 1x1, metypred pół tabletki raz dziennie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana tak bardzo się cieszę ! Nick powinnaś zmienić, na "wiara czyni cuda"!Utrogestan 1x1, cyclogest 1x1, progesterone besins 3x1 acart 1x1, metypred pół tabletki raz dziennie
No kurczeee, ale superWidzicie??
Pierwszy z góry wczoraj z rana (7dpt) co po nim miałam depresje. Drugi wczoraj wieczorem, i na dole dziś rano - 8 dpt![]()
Serio, od września 2012 roku nie widziałam dwóch kresek na teście u siebieAle po przejściach te 8 lat temu i poronieniu w 8/9tyg wolę się jeszcze na nic nie nastawiać.
Jestem w szoku![]()
Wiesz co mnie już bardzo dzień przed punkcja bolało a dziś to ledwo chodze[emoji85]my mrozimy zarodki więc mam czas ogarnąć się troszkę.Hej, mnie juz nawet przed punkcją bolało, takie miałam duże jajniki. Bolało przez tydzień po - efekt hiperstymulacji niestety;( ja odraczalam przez to transfer
Mam nadzieję, że nie ale wygląda na to, że to może być hiperstymulacja[emoji2368]O jaaaaaa, nie doszło u Ciebie do powikłań w postaci hiperstymulacji? Ja przy 16 pobranych przeżyłam horror po punkcji![]()
Mam nadzieję, że nie ale wygląda na to, że to może być hiperstymulacja[emoji2368]