reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie ma aż takiego dramatu,ja mam dodatkowo czynnik v w heterozygocie i Pai-1 W HOMO ,CO PONOĆ GORSZE..
METYLOWANE WITAMINY PLUS HEPARYNA NA 100 %

Mi w ogóle lekarz przed operacją w szpitalu mówił ,że duzo osób ma te mutacje tylko ich nie sprawdza a wię o nich nie wie,Jkaoś specjalnie sie nie przejmował tymi wynikami.
Także Gonia będzie dobrze :) Dostaniesz na to leki.

Co do witamin to ja brałam na zmianę metyle/zwykłe- na pewno zrób sobie po jakims czasie wyniki ,by sprawdzić ,czy te witaminy się przyswajają :)✊✊✊
Dzięki, w sumie to wolałabym żeby to było coś... Bo jak masz diagnozę, to wiesz jak z tym walczyć... a zaraz okaże się, że w immunologii też nic specjalnego nie ma, a ciąży też nie będzie...

Robiłam też inne badania immuno: KIR, przeciwciała p. jądrowe i przeciwplemnikowe, (oba ujemne) ASA, IMK
W KIRze coś jest i parę innych wyników poza normą, ale i tak nic z tego nie czaję... Dobrze, że wizyta już 1 października...

Załączniki

• Badania4.JPG
    Badania4.JPG
    41,2 KB · Wyświetleń: 73
  • Badania 5.JPG
    Badania 5.JPG
    25,7 KB · Wyświetleń: 73
Dzięki, w sumie to wolałabym żeby to było coś... Bo jak masz diagnozę, to wiesz jak z tym walczyć... a zaraz okaże się, że w immunologii też nic specjalnego nie ma, a ciąży też nie będzie...

Robiłam też inne badania immuno: KIR, przeciwciała p. jądrowe i przeciwplemnikowe, (oba ujemne) ASA, IMK
W KIRze coś jest i parę innych wyników poza normą, ale i tak nic z tego nie czaję... Dobrze, że wizyta już 1 października...
kir-y tzw ds-y są naistotniejsze-brakuje Ci 4 podstAWOWYCH ,KTÓRE ODPOWIADAJA ZA IMPLANTACJE I OCHRONĘ ZARODKA W POŻNIEJSZEJ FAZIE.

Mi brakuje 11stu- w tym jedyny ds ,który mam jest i tak nieaktywny. Jednak Paśnik stwierdził,że u nas trochu mój Małż ratuje sytuację swoim HLA-C...
I WIDZĘ ,ŻE MASZ TEZ BX I TEŻ ds4 masz nieaktywny....

Myślę ,że dostaniesz accofil na to tak jak ja ,by osłabić maksymalnie organizm.

A i @Gonia0605 mutacje to jest "coś" ,bo bez heparyny masz za "gęstą" krew ,co nie jest dobre,a jeszcze dodatkowo te leki ,które przyjmujemy-chyba estrofem zagęszcza krew ,jeśli mnie pamięć nie myli.Dodatkowo nie przyswajasz witamin tak jak powinnaś. Bardziej chodziło mi o to ,że to nie jest jakiś dramat,ale warto na to mieć leki.

Z tego co doczytałam nk masz tez wysoko.
WRZUĆ POZOSTAŁE JAK DOSTANIESZ :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry