Liliana87
Fanka BB :)
Dziękuję. Nie narzekamA Ty jak się czujesz? To już chyba niedługo?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuję. Nie narzekamA Ty jak się czujesz? To już chyba niedługo?
Ilu dniowe macie zarodki ?Wiem, ale to taki straszny ciężar, że mam dwa zarodki i to moja ostatnia szansa na bycie mamą... Jeszcze ten dylemat czy jeden do transferu czy oba na raz...
Dzięki, ale inaczej się na to patrzy, kiedy już 7 zarodkow się straciło...Dwa to już bardzo dużo, ja miałam 1kom i 1zarodek i się udało. To też była nasza pierwsza i ostatnia szansa bo tak ustaliliśmy od razu bo mieliśmy już dość badań i starań z których nic nie wychodziło, pogodziłam się z tym że dzieci nie będzie jeszcze przed podejściem do in vitro a tu taki szok mnie czekałtrzymam kciuki i powodzenia
Estradiol tak jak pisałam 3500,
Pecherzykow 10 ( 3x 13 , 2x 11 , 1.x10 i potem 2x9 i 2x8.W pon mam kolejne usg i punkcja chyba w srode.Endometrium 10...
Dostalam: gonal f dalej ale 50j.
Menopur 75j
I ten lek na A.[emoji6]nie mam przy sobie wstyrzymujacy pekanie.
Co myslicie? Dzisiaj 6dc.
ESTRADIOL nie za duzy?
Mamy pięciodniowy i sześciodniowyIlu dniowe macie zarodki ?
Zawsze bezpieczniej jest próbować z jedną blastką, a co Wasz lekarza radzi ?Mamy pięciodniowy i sześciodniowy
WłaśnieDzięki, ale inaczej się na to patrzy, kiedy już 7 zarodkow się straciło...