bazylia128
Fanka BB :)
Ten dlugi to Siwy a na nim Werka uczepionaA Ty w domku czy już w pracy?
Patrz na moje dziecioki ☺. Pełnia szczęściaNie ma wyjścia, musisz sobie drugiego koteła sprawić
Zobacz załącznik 1181509
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ten dlugi to Siwy a na nim Werka uczepionaA Ty w domku czy już w pracy?
Patrz na moje dziecioki ☺. Pełnia szczęściaNie ma wyjścia, musisz sobie drugiego koteła sprawić
Zobacz załącznik 1181509
Ej mam te same poduszki i do tego kocyk w koplecie kiedys w yusk byla promocjaA Ty w domku czy już w pracy?
Zobacz załącznik 1181509
Myślę, że zbadamy wszystkie [emoji846]Ale super! [emoji3590] Piękny wynik!!!! [emoji7]Teraz będziecie wszystkie badać tak?
Badam sie namiętnie już kilka latSAMA SIE ZBADAJuwielbiam rydze ale u mnie nie rosna bo to w jakis szczegolnych lasach - jakies inne runo musi byc zeby rosly
U nas tez caly wyykend padaloi wczoraj wszyscy pili: znajomi, rodzina Łukasz no masakra jakas
Czekasz zeby sie wystroic w nowe buty na wszystkich swietych
U nas na wsi tego dnia wszyscy wyskakuja w nowych kurtkach i bucikach
![]()
Wooowww tyle zarodkow naprodukowaliscie ????? SUPER! Wszystkie sa bardzo ładneMyślę, że zbadamy wszystkie [emoji846]
Właśnie dostałam morfologię zarodkow ale kompletnie się na tym nie znam [emoji2368]
5.1.1
5.1.2
2 x 5.2.2
2x 5.2.1
2x 5.2.3
Jak myślicie dziewczyny?
Nie zapytam o szczegóły tych Twoich wyobrażeńTen dlugi to Siwy a na nim Werka uczepionaZawsze tak was sobie wyobrazalam w łózku
![]()
Same rakiety❤❤❤Myślę, że zbadamy wszystkie [emoji846]
Właśnie dostałam morfologię zarodkow ale kompletnie się na tym nie znam [emoji2368]
5.1.1
5.1.2
2 x 5.2.2
2x 5.2.1
2x 5.2.3
Jak myślicie dziewczyny?
super!! gragulacje!Dziewczyny mamy 8 zarodkow [emoji3059][emoji3059][emoji3059] właśnie dzwonili z laboratorium. [emoji3590]
Taaaa dlatego sie dziwie ze jeszcze KOZOKÓW nie kupilasBadam sie namiętnie już kilka latU nas też jest rewia mody. Nawet jak jest ciepło to baby twardo zakładaja nowe futra i płaszcze, nieważne że potem spocone łażą ale pokazówka musi być. Ja wpadam na cmentarz z samego rana i potem cały dzień w domku siedzimy
Z 27 komorek, które poszły do zaplodnienia przetrwało 8 wojowników [emoji3590][emoji3590][emoji3590]Wooowww tyle zarodkow naprodukowaliscie ????? SUPER! Wszystkie sa bardzo ładne![]()