Evela.6
Fanka BB :)
[emoji3590][emoji3590][emoji3590]Pięknie! Rośnijcie zdrowo [emoji3059]Kocham maluszka najbardziej na świecie
Serducho bije
Wyglada pieknie
Nastepna wizyta 13.09 [emoji3531][emoji3531][emoji3531]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
[emoji3590][emoji3590][emoji3590]Pięknie! Rośnijcie zdrowo [emoji3059]Kocham maluszka najbardziej na świecie
Serducho bije
Wyglada pieknie
Nastepna wizyta 13.09 [emoji3531][emoji3531][emoji3531]
Boze zaczynam schizowac... Jeszcze tydzień do lekarza a ja się boję że coś jest nie taknie wiem jak sobie z tym radzić
lekarza niestety nie mogę przyspieszyć
Modlę się ciągle aby to było tyljo mylne odczucie, aby wszystko z maluszkiem było dobrze a serce biło jak dzwon ❤ mam nadzieję że tak będzie... Ale ta niepewność jest najgorsza
![]()
Jak chodzę to czuje jakieś ciągnięcie, rozpieranie, tak dziwnie... Chyba jutro zostanę w domu, odpocznę.Po co w sumie urządzać chałupę? Zawsze można dzieciaka w kącie na sianie położyćOdnośnie tępych dzid to kilka lat temu pewniej znajomej powiedziałam, że mamy problemy z płodnością i na pewno będzie to się wiązać z długim procesem diagnostycznym itp ale, że oboje ze mężem bardzo chcemy dziecka. Od ponad roku już nie utrzymuje z tą osobą jakiejkolwiek znajomości po tekście: ,, zamiast urządzać mieszkanie, zajęlibyście się zrobieniem dziecka”. Tak więc, tak jest pełno osób a co najgorsze czasem i matek, które nie wiem czy z niewiedzy czy z głupoty są takie nieczułe. Dlatego kochane olewamy i robimy swoje![]()
Odnośnie tępych dzid to kilka lat temu pewniej znajomej powiedziałam, że mamy problemy z płodnością i na pewno będzie to się wiązać z długim procesem diagnostycznym itp ale, że oboje ze mężem bardzo chcemy dziecka. Od ponad roku już nie utrzymuje z tą osobą jakiejkolwiek znajomości po tekście: ,, zamiast urządzać mieszkanie, zajęlibyście się zrobieniem dziecka”. Tak więc, tak jest pełno osób a co najgorsze czasem i matek, które nie wiem czy z niewiedzy czy z głupoty są takie nieczułe. Dlatego kochane olewamy i robimy swoje![]()
Dlatego też jakoś my się nie obnosimy z tym wszystkim, bo różne podejście mają co niektórzy. Jeżeli się uda, to oczywiście nie będzie to dla nas tajemnicą.Dokładnie ona sama z dzieckiem wylądowała na wsi u rodziców i nikogo nie obrażając trudniła się pracami sezonowymi bo tatuś dziecka zniknął oraz nie płacił alimentówPo co w sumie urządzać chałupę? Zawsze można dzieciaka w kącie na sianie położyć![]()
Właśnie gdzie ona się podziewa?
Z jej strony to była po prostu zwykła chamska zazdrość o wasze mieszkanie, o to że jesteście razem, o to że sie kochacie itd. A w ręku miała tylko jednego asa na którym Wam zależało - dziecko. Nie przejmuj sięDokładnie ona sama z dzieckiem wylądowała na wsi u rodziców i nikogo nie obrażając trudniła się pracami sezonowymi bo tatuś dziecka zniknął oraz nie płacił alimentów
Niech zatem przypilnuje zarodków naszej Fredzi, dmucha i chucha....a w tej klinice bedzie w labo pracowac super dziewczyna,ktora rowniez tutaj byla i ma dwie coreczki z Novum.Kolo sie zamyka❤