reklama

Kto po in vitro?

reklama
Daj dzień transferu i wiek zarodka to policzymy [emoji6]

Transfer był 14.09.2020 i to były dwie blastki 5-cio dniowe :) Mówiłam, ze jestem ciemna masa w tej kwestii, a Pani Dr nawet o to nie pytałam, bo po pierwsze nawet nie było jeszcze tematu na takie poważne rozmowy i liczenie, bo byłam w szoku, ze beta skoczyła ładnie :D A po drugie jeszcze za wcześnie na takie deklaracje 🙈 Staram się myśleć pozytywnie jak mój mąż i trochę przystopowałam z moim ADHD, dlatego też dziś zostałam w domu, bo jutro muszę być w pracy, bo mąż jedzie z psem do groomera i nie chcemy robić nieczynnego zakładu 🙈

Transfer był 14.09.2020 i to były dwie blastki 5-cio dniowe :) Mówiłam, ze jestem ciemna masa w tej kwestii, a Pani Dr nawet o to nie pytałam, bo po pierwsze nawet nie było jeszcze tematu na takie poważne rozmowy i liczenie, bo byłam w szoku, ze beta skoczyła ładnie :D A po drugie jeszcze za wcześnie na takie deklaracje [emoji85] Staram się myśleć pozytywnie jak mój mąż i trochę przystopowałam z moim ADHD, dlatego też dziś zostałam w domu, bo jutro muszę być w pracy, bo mąż jedzie z psem do groomera i nie chcemy robić nieczynnego zakładu [emoji85]
Wg mnie dziś jest 5t1d ciazy. Umowna data ostatniej miesiączki to 26.08, a data porodu to 03.06.2021

@nieagatka @Pola87 @Mala0494

Właśnie czytałam, że niby od pierwszego dnia okresu jak przy naturalnej ciąży. Ale np. u mnie transfer był dopiero 22 dnia cyklu, a cykle raczej zawsze miałam 26-28 dniowe. Dziś mam 39 dzień cyklu, a 17dpt. I tak się właśnie zastanawiam jak to jest :D Jeszcze nic nie wiadomo, USG dopiero 13.10.2020 - wtedy się okaże co i jak... A 06.10.2020 skocze jeszcze na hormony.

Dziś w domu relaks, właśnie zjadłam fit obiad z piekarnika - rybkę z warzywami i chill :-D
To spróbuj mojej metody :) na calculator in vitro
Wiecie Co... Serio. Dziękuję wam za te o pierdziele.... Za te "kopy w dupe" 🤣🤣🤣🤣 dziś już nic nie przypomina wczorajszych objawów... Ale dodatkowej luteiny nie przestaje brac ❤ teraz czekam na 6 godzina 18:00 aż zobaczę moje małe wielkie cudo ❤ wiem że będzie wszystko dobrze, wierzę w to z calego serca ❤juz sie doczekac nie mogę ❤ a dzis jeszcze do tego doszły delikatne mdłości, wymioty i zgaga 😱😱😱😱 jak sobie z tym radzicie??
naczytałam się, że na takie dolegliwości pomagają migdały oraz imbir. Na sobie nie testowałam bo jak na razie nie posiadam owych symptomów 😉

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry