Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ze tak pozniej trzeba się na golasa witać?A też Ci mówił, że mąż musi się cały rozebrać i wykapac zanim się chociaż z tobą przywita po przyjściu z pracy?
Który to dzień stymulacji? Jakie masz amh?Więc tak to wygląda 12 szt po 13-10mm, LH 0,91 estradiol 456,6... Co o tym myślicie? Dr mówiła że jest potencjał
Dziś 6 ds czyli wyniki po 5dniach stymulacji. Mam wysokie amh bo mam pcos [emoji17]Który to dzień stymulacji? Jakie masz amh?
Tak, to wielka ulga, bo najgorzej to nie mieć diagnozy i nie mieć wyników... Oczywiście wolę być ostrożną optymistką, ale myślę że większej szansy nigdy nie mieliśmy...Ze tak pozniej trzeba się na golasa witać?
@Gonia0605 bardzo się cieszę ze znaleźliście przyczynę!przynajmniej wiesz w czym był problem i można postarać się to naprawić
![]()
A tak się zastanawiałam przed chwilą czy tylko ja już nie śpię...
Powodzenia..!
Ja dzisiaj pędzę do Łodzi do immunologa
Jestem z Warszawy i tu mam klinike in vitro. W Łodzi byłam u Pa.śnik.a w APC, bo nie było szans zapisać się do niego w Warszawie...do kogo chodzisz w Łodzi? bo ja z Łodzi![]()
Dziewczyny dzownili z kliniki ryczeć się chce..coś jest nie tak...żadna z 6 moich komorek sie nie dzieli...nasienie bylo dobre...![]()
Oczywiscie,szalej ze szczescia,rob testy,spiewaj do brzucha,bajki czytaj.. tylko pozytywne rzeczy rob.To jest naprswde najpiekniejszy okres w zyciu.Ja chyba zawału dostanę jak zobaczę na usg że wszystko jest dobrze ❤ że serduszko bije ❤Dalej mam mętlik w głowie jednak serce mi podpowiada że będzie wszystko dobrze ❤ odliczam dni i godziny do wizyty❤ Co ma być to będzie ❤ 2 testy jeszcze mam do użycia myślę że zrobię w sobotę i poniedziałek
jestem testo manka
każdy ma jakieś zboczenie ja w końcu po tylu latach zobaczyłam 2 kreski i ciesze się z nich jak dziecko ❤ wstręt do zapachów pozostał więc jest wszystko dobrze ❤ Musi być wiedzę w to ❤ kiedyś będę mojemu maleństwu opowiadać jaki stres przywalam i będziemy się z tego smiac ❤ wiem że tak będzie w końcu JESTEM W CIĄŻY!!!! Po tylu latach starań, tyłu wylanych łzach tyłu nerwach i niepewności ❤ Kocham to maleństwo najbardziej na świecie ❤