No i pięknie. Ja poluję na małą ilość komórek a dokładniej na 6 pieknych dorodnych [emoji16]Nie załamuj się, moja ostatnia stymulacja trwała 18dni. Finalnie pęcherzyków pobranych 21,w tym 16 dojrzalych komórek. Estradiol 3tys.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i pięknie. Ja poluję na małą ilość komórek a dokładniej na 6 pieknych dorodnych [emoji16]Nie załamuj się, moja ostatnia stymulacja trwała 18dni. Finalnie pęcherzyków pobranych 21,w tym 16 dojrzalych komórek. Estradiol 3tys.
Dobijaj mnie jeszcze bardziej [emoji14][emoji14][emoji14] u mnie też będzie pięknie na koniec [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Ja w 9dc przy 15 szt .mialam 3700 estradiol i wtedy mialam tez po 17mm i mniejsze. Po 2 dniach mialam juz podany lek na pęknięcie a wtedy estradiol byl 10700 ...
Trochę malutko masz...
Trzymam kciuki za kolejne usgPatrzyłam właśnie na stymulacje sprzed 3 lat i w 7 dniu stymulacji miałam estradiol 487 a na koniec wyszło 19 pobranych z czego 13 dojrzałych komórek. Dobra na razie nie schizuje, dr odpisała żeby zwiększyć dawkę puregonu do 125j. W poniedziałek jeszcze podgląd a punkcja pewnie w czwartek tak moja dr coś wstępnie mówiła. Dziś na podglądzie byłam u innej nie u swojej więc wszystko okaże się po weekendzie.
Nie dziękuję ale ciśnij te kciukasy mocno[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji2960][emoji2960][emoji2960]Trzymam kciuki za kolejne usg[emoji110]
Moja historia jest bez happy end-u , co z tego ze bylo duzo i estradiol wielki jak przeciez nic z tego.Dobijaj mnie jeszcze bardziej [emoji14][emoji14][emoji14] u mnie też będzie pięknie na koniec [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Jak z tej procedury u mnie nic nie wyjdzie to w styczniu bede chciala leki na minimum aby wlansie bylo z 5 a dobrych.jesli wtedy nic nie wyjdzie to zostajemy z 1 dzieciemNo i pięknie. Ja poluję na małą ilość komórek a dokładniej na 6 pieknych dorodnych [emoji16]
Jak bez happy endu?!? Z happy end'em tylko odwleczonym w czasie [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Moja historia jest bez happy end-u , co z tego ze bylo duzo i estradiol wielki jak przeciez nic z tego.
ZA CIEBIE TRZYMAM KCIUKI
Mi jak z tej procedury nic nie wyjdzie to nie startuje więcej. Brak kasy na kolejną niestety więc trzymajcie kciuki[emoji11][emoji11][emoji11][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Jak z tej procedury u mnie nic nie wyjdzie to w styczniu bede chciala leki na minimum aby wlansie bylo z 5 a dobrych.jesli wtedy nic nie wyjdzie to zostajemy z 1 dzieciem[emoji6]
A ja se spie do 5 hue hue dobra....nie chwale sie bo ...ej ja do synka wstaje czasmi a mala spiU mnie dziś pobudki co 45min-1h.
Łączę się w bólu.
Skubana odsypia teraz, a ja kurna nie mogę. [emoji2358]