katarzyna86
Fanka BB :)
A brałaś wcześniej? Nie badali przed stymulacją? Jakie masz Tsh,ft3 i ft 4?Aaaaaa i zapomniałam jeszcze dodać że dostałam leki na tarczycę bo tsh za duże [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A brałaś wcześniej? Nie badali przed stymulacją? Jakie masz Tsh,ft3 i ft 4?Aaaaaa i zapomniałam jeszcze dodać że dostałam leki na tarczycę bo tsh za duże [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Nie nie brałam wcześniej. Jakoś mnie to dobija bo to tsh miałam robione przed stymulacja i nic nie mówiła poza tym że wysokie... Hmmmm nic z tego nie czaje... Dała mi euthyrox 75 pół tabletki...A brałaś wcześniej? Nie badali przed stymulacją? Jakie masz Tsh,ft3 i ft 4?
Wygląda to bardzo dobrze [emoji3059][emoji110]Tak więc laski ja już po wizycie. Czekam na tel od lekarza co dalej. Punkcja w czwartek najprawdopodobniej. I to wygląda tak. Pęcherzyków 13. Endo 7,6. Estradiol 1455.
[emoji110][emoji110][emoji110] Bardzo ładny wynik. [emoji3059]Ja już po pickupie. 12 pęcherzyków, progesteron 1.12 , estradiol 5000 [emoji51] w środę będzie decyzja czy transferujemy na świeżo czy odraczamy, zrobiłam dodatkowo estradiol dzisiaj po punkcji [emoji19] trzymajcie kciuki żeby mnie ta hipo nie dopadła bo sie pochlastam...
Cudownie wiadomości, gratuluję Ci najpiękniejszego widoku i jeszcze śliczniejszychdźwięków w postaci serduszkaHej dziewczynydzisiaj miałam usg i mój Maluszek ma już ponad 4 cm słyszałam też bicie serduszka
jeszcze daleka droga przed nami, ale dziś chyba pierwszy raz uwierzyłam, że wszystko będzie dobrze i aż się popłakałam ze szczęścia
trzymajcie kciuki oby dalej wszystko było dobrze, a ja trzymam
za Was wszystkie i mam nadzieję, że każda z nas spełni swoje marzenie
p.s. @Waleczna36 wysłałam dziś wiadomość na priv daj znać czy doszła (nie wiem co mi się zepsuło, że te wiadomości nie dochodzą;( )
Strasznie tak okropnie mi przykro.. Ale najważniejsze jest to że się nie poddajesz i walczysz dalej o macierzyństwo, jesteś dzielna i na pewno zostaniesz mama! Trzymam kciukiHej
Nie udało się....... 4ivt☹
Moja lekarz powiedziała, żebym przebadała imunnologie u Paśnika. Umówiłam się na 15.12. Chcę iść już z badaniami, mój lekarz napisze mi co mam zrobić (o ile napisze... ☹) , ale może podpowiecie mi z własnego doświadczenia co mogę zrobić. Teraz czekam na @ więc to dobry moment, żeby wszystko zaplanować, bo wiem że nie które badania robi się w określonym dniu cyklu. Jeszcze jakbyście doradziły gdzie w W-wie zrobić to będę wdzięczna bo ja to zielona w temacie.
Na razie wyszło mi że mam niskie NK i nic więcej.
Z góry dziękuję
![]()
Ja brzuch już mam spory.ten termin sie zmienia. Na początku był 20 marca teraz chyba 2 kwietniaNa kiedy masz termin porodu ?U mnie 14+ i też coś tam wyskoczyło delikatnie
![]()
Ja w pierwszych dniach nic nie czułam6dpt byliśmy z mężem na 18-nastce mojego siostrzeńca, najpierw obiad w knajpie, potem u nich w domu kontynuacja, a ja przysypiałam już o 23:00
Ale to też przez to, że nie piłam, a reszta piła i już mnie wszyscy męczyli krzykami
Wiecie jak to na trzeźwo
Potem w 7dpt cień na teście, 8dpt już beta. A tak naprawdę to dopiero od wtedy do dziś mam jakieś bóle kilka razy w ciągu dnia jak na okres, czasami większe, to muszę iść posiedzieć na tronie i to tyle z moich objawów
Ogólnie czułam się dobrze nawet nospy nie brałam bo miałam tylko brać w razie bólu lub krwawienia, to co czułam to trudno jakoś określić takie bolące kłucie po stronie podania zarodka. Po 2 dniach przeszło. Testów nie robiłam bo nigdy się nie czułam tak jak wtedy to wiedziałam, że to to.
Jutro się okaże czy tam się coś dalej klujeBo po tygodniu od wtedy już beta powinna być spora...
Może tym razem będzie dobrze, trzymam kciukiDzięki✌ zobaczymy jak się bedą dzielić bo z jakością u mnie problem niestety
![]()