reklama

Kto po in vitro?

reklama
Boje się, tak bardzo się boję.... Staram się o tym nie myśleć ale nie potrafię... 😭😭😭😭 Przecież ja sobie z tym nie poradzę... Moj mąż mówi że nawet nie chce słyszeć żeby coś złego się stało. Ze ta babka jest niekompetentną osoba i więcej do niej nie pójdę... 🤷‍♀️ Staram się myśleć o czymś przyjemnym, ale nie potrafię... Pociesza mnie fakt że zarodek jest w macicy i ciaza została stwierdzona. A jak będzie dalej... Wszystko w rękach Pana Boga. Ale błagam niech będzie wszystko dobrze... Niech się jutro okaże że jesy dobrze... Proszę 🙏🙏🙏🙏🙏 postanowilam że ciaze mam nadzieję ta (chodź jutro się okaże... 😔😔) będzie mi prowadził mój lekarz z kliniki.... będę do niego jeździć do wroclawia...
Przy becie 10 000 powinno byc serduszko ;)

Dziewczyny bo przybliżyłam. Sobie te zdjęcie i tak patrzę i patrze i ona nie powinna ciut wyżej zacząć mierzyć?? Czy to jest kolejny dowód na to że ona jest nie kompetentnym lekarzem???.... Mi się wydaje że ciut wyżej powinna zacząć mierzyć i wtedy przecież wyszło by inaczej...

Załączniki

• Screenshot_20201006_200829_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201006_200829_com.android.chrome.jpg
    148,4 KB · Wyświetleń: 125
reklama
Ona kazala mi jeszcze raz betę robić... I jak już pisałam wcześniej stwierdziła że ta sobotnią jest za mała...
Kochana ja nie wiem , czemu Ty tak sie nakrecasz...szkodzisz sobie i dzidziusiowi, sa rzeczy na ktore nie mamy w zyciu wplywu.... nie mozesz tak szalec bo zwariujesz.Jeszcze wiele stresow przed Toba, testy papa z krwi polowkowe, prod a po porodzie kolejne...nie mozna tak, musisz ochlonać , na serioo nie mozesz tak, ja wiem ,ze w zyciu duzo przeszlaś kazda z nas ma jakas historię, ale poprostu to co sie teraz dzieje nie masz na to wplywu tzn troche masz bo potrzeby Ci spokoj.To jest Ci teraz najbardziej potrzebne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry