zrezygnowana
Fanka BB :)
Nie w N. Ov um to standardowa procedura
Aaa ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie w N. Ov um to standardowa procedura
Według kalendarza dziś jest 5 tydzień i 6 dzień a według drugiego to 5 tydzień i 7 dzień....
Uf..... Uspokoiłaś mnie, seriooospokojnie jeszcze ruszy ja mialam serduszkowa w 28 dpt i zarodek mial 4,3 mm aq serduszko dopiero zaczynalo chyba bic bo na 107 a za tydzien juz na 150Zarodek rosnie jakos w tym okresie1,1 mm na dzien
![]()
Przy becie 10 000 powinno byc serduszkoBoje się, tak bardzo się boję.... Staram się o tym nie myśleć ale nie potrafię...Przecież ja sobie z tym nie poradzę... Moj mąż mówi że nawet nie chce słyszeć żeby coś złego się stało. Ze ta babka jest niekompetentną osoba i więcej do niej nie pójdę...
Staram się myśleć o czymś przyjemnym, ale nie potrafię... Pociesza mnie fakt że zarodek jest w macicy i ciaza została stwierdzona. A jak będzie dalej... Wszystko w rękach Pana Boga. Ale błagam niech będzie wszystko dobrze... Niech się jutro okaże że jesy dobrze... Proszę
postanowilam że ciaze mam nadzieję ta (chodź jutro się okaże...
) będzie mi prowadził mój lekarz z kliniki.... będę do niego jeździć do wroclawia...
Na necie jest kalendarz który to oblicza... Ki tak wyliczył...Mi tu któraś z Was wyliczyła w tamtym tygodniu i zgodnie z tym dziś też mam 5t6d![]()
Ona kazala mi jeszcze raz betę robić... I jak już pisałam wcześniej stwierdziła że ta sobotnią jest za mała...Przy becie 10 000 powinno byc serduszko![]()
Ja mialan o 20 zalecone zastrzyki wiec sie nie stresuj godzina dobraHej dziewczyny mam pytanie bo nie wiem czy nie zchrzanilam tego :/ czy zastrzyki do stymulacji można brac wieczorem?? Lekarka nic nie mówiła o porze dnia a tak myślę czy przez to ze zaczęłam je o 19 to czy jakoś nie namieszam w liczeniu cyklu :/ ze dopiero w 5dniu wieczorem je wzielam :/
Mi w N mowili ze miedzy 6-10robic zastrzykiHej dziewczyny mam pytanie bo nie wiem czy nie zchrzanilam tego :/ czy zastrzyki do stymulacji można brac wieczorem?? Lekarka nic nie mówiła o porze dnia a tak myślę czy przez to ze zaczęłam je o 19 to czy jakoś nie namieszam w liczeniu cyklu :/ ze dopiero w 5dniu wieczorem je wzielam :/
Kochana ja nie wiem , czemu Ty tak sie nakrecasz...szkodzisz sobie i dzidziusiowi, sa rzeczy na ktore nie mamy w zyciu wplywu.... nie mozesz tak szalec bo zwariujesz.Jeszcze wiele stresow przed Toba, testy papa z krwi polowkowe, prod a po porodzie kolejne...nie mozna tak, musisz ochlonać , na serioo nie mozesz tak, ja wiem ,ze w zyciu duzo przeszlaś kazda z nas ma jakas historię, ale poprostu to co sie teraz dzieje nie masz na to wplywu tzn troche masz bo potrzeby Ci spokoj.To jest Ci teraz najbardziej potrzebne.Ona kazala mi jeszcze raz betę robić... I jak już pisałam wcześniej stwierdziła że ta sobotnią jest za mała...