reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja już po wizycie, lekarz mnie uspokoił... Na ta chwile jest dla niego wszystko dobrze. Za tydzień powtórka bo za wcześnie przyszlam [emoji85] mialam dopiero za tydzień być na wizycie[emoji2356] jestem szczęśliwa i spokojna. Teraz już musi być wszystko dobrze [emoji3590]
I widzisz widzisz panikaro Ty [emoji16][emoji16][emoji16] wiedziałam, że wszystko musi być dobrze [emoji11][emoji11][emoji11][emoji11] to teraz ciesz się kropkiem w brzuszku i trzymaj kciuki za nas [emoji11]

Odnośnie wad...
Mi sie wydaje ze in vitro czy icsi robia ludzie ktorzy sa najczesciej po 30 ,40 i to stad wynika ten 1% czesciej wystepujacych wad niz samej procedury.
Może coś w tym jest w sumie wydaje mi się że ogólnie do in vitro pary przystępujące są w okolicach 30. ICSI stosowane jest przy dawcy lub niepłodności męskiej.

Dziewczyny siedziałam cicho za krzaków bo w badaniach prenatalnych wyszło mi podejrzenie ZD w związku z niskim białkiem PAAPA a na Usg było idealnie, wiec zrobiłam test SANCO i wyszło ze będę miała zdrowa córeczkę !!!! Boże tyle stresu łez wylanych !!!!
Pięknie kochana [emoji11][emoji11][emoji11][emoji11] CUDOWNIE [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]to teraz już można na spokojnie cieszyć się ciążą i korzystać z ostatnich chwil wolności [emoji11][emoji11][emoji11][emoji11]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry