Evela.6
Fanka BB :)
Kolejna kwietniową mamuska [emoji3059] trochę Was będzie w tym kwietniu dziewczyny [emoji2956]@klaudiaanitaTermin mam na 9.04.2021 r
@Czarna1985
@Mirka30
@mary.m
@Waleczna36
[emoji123][emoji123][emoji123]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kolejna kwietniową mamuska [emoji3059] trochę Was będzie w tym kwietniu dziewczyny [emoji2956]@klaudiaanitaTermin mam na 9.04.2021 r
25A który u ciebie dzień po transferze ?
Dobrze, że odetchnelas, współczuję stresu. W teraz. Możecie myśleć nad imieniem [emoji4]Dziewczyny siedziałam cicho za krzaków bo w badaniach prenatalnych wyszło mi podejrzenie ZD w związku z niskim białkiem PAAPA a na Usg było idealnie, wiec zrobiłam test SANCO i wyszło ze będę miała zdrowa córeczkę !!!! Boże tyle stresu łez wylanych !!!!
Hahahaha wygrałaśSuper..! Cieszę się, że jest dobrze na ten moment, ale obstawiam, że od jutra zaczniesz znowu smęcić...![]()
Dziewczyny siedziałam cicho za krzaków bo w badaniach prenatalnych wyszło mi podejrzenie ZD w związku z niskim białkiem PAAPA a na Usg było idealnie, wiec zrobiłam test SANCO i wyszło ze będę miała zdrowa córeczkę !!!! Boże tyle stresu łez wylanych !!!!
Straszny stres masakra ale powiem Ci ze niby to białko niskie wolna beta prawidłowa i przeciętność prawidłowa a ryzyko było 1 do 141 ZD. Wiec po wynikach od razu poleciałam na SANCO i wszystko ok!!! Miałam wynik mieć dopiero w poniedziałek - serio zwariowała bym do tego czasu - a tu sprawdzam maila i jest. Jak otwierałam to tętno ze 300 miałam!! Trzymam kciuki!!! A wyczytałam chyba wszystko odnośnie tego testu podwójnego!!!Ale miałaś stresuteż się boję tego pappa, ale jeszcze trochę poczekam na wyniki. Dobrze, że wszystko ok, gratulacje
![]()
Kurczę to powinnaś mieć 6 tydz 2 dzień. Wiesz może jak twój lekarz liczy te tygodnie ? Bo ja sobie obliczyłam ze powinnam mieć 6 tydz i 3 dzien w 26 dpt. A zarodek był mniejszy i ja już świruje a może źle policzyłam .
Ja się na tym nie znam seriooo. Ufam całym sercem mojemu lekarzowi ❤ale beta też tak pokazywała więc coś w tym jest. Po wielkości zarodka pokazuje ten tydzień ciąży a lekarz mówi że prawidlowyKurczę to powinnaś mieć 6 tydz 2 dzień. Wiesz może jak twój lekarz liczy te tygodnie ? Bo ja sobie obliczyłam ze powinnam mieć 6 tydz i 3 dzien w 26 dpt. A zarodek był mniejszy i ja już świruje a może źle policzyłam .
Dziewczyny podpowiedzcie jak liczyć tygodnie po in vitro ?