reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny,
Jestem po kriotransferze, wynik Bety 0,200 nie mam wątpliwości co to oznacza, ale jeszcze się łudzę ponieważ nie dostałam jeszcze miesiączki.
Czy z Waszych doświadczeń może się tak zdarzyć, że wynik jeszcze się zmieni, od kriotranseru minęły 2 tygodnie.
Jeśli przyjmujesz jakiś sztuczny progesteron to nie dostaniesz miesiączki aż go nie odstawisz.
🥺🥺 masz jeszcze mrozaczki po które wrócisz ?? ❤️

Mąż się śmieje zemnie ze jestem wariatka i panikara 🤣🤣🤣🤣 i w ciągu 2 dni wydal przez moja panikę 900 zł 🤦‍♀️🤷‍♀️🙈 ale cieszy się że jest wszystko dobrze i obydwoje jesteśmy szczęśliwi ❤️ Boziu mam taką energię ze mogła bym góry przenosić 🙈 lekarz się śmiał z nas i był zdziwiony ze tak szybko przyjechałam. Ja bladynka myślałam że mu chodzi że jestem godzinę przed czasem 🙈 a jemu chodziło że za tydzień powinnam dopiero być 🤣🤣🤣🤣🙈 oczywoscie się popłakałam u niego ale ze szczęścia tym razem ❤️ niech mój malutki cud trwa i trwa. A teraz idę sobie warzywka na patelni zrobić... Nigdy tego nie jadlam a od momentu jak zaszłam w ciążę mogła bym jeść codziennie ❤️

Kurczę to powinnaś mieć 6 tydz 2 dzień. Wiesz może jak twój lekarz liczy te tygodnie ? Bo ja sobie obliczyłam ze powinnam mieć 6 tydz i 3 dzien w 26 dpt. A zarodek był mniejszy i ja już świruje a może źle policzyłam .
Dziewczyny podpowiedzcie jak liczyć tygodnie po in vitro ?
Tu masz kalkulator. Liczy się na podstawie daty transferu, nie miesiączki. Tak samo data porodu jest wyliczana.

Straszny stres masakra ale powiem Ci ze niby to białko niskie wolna beta prawidłowa i przeciętność prawidłowa a ryzyko było 1 do 141 ZD. Wiec po wynikach od razu poleciałam na SANCO i wszystko ok!!! Miałam wynik mieć dopiero w poniedziałek - serio zwariowała bym do tego czasu - a tu sprawdzam maila i jest. Jak otwierałam to tętno ze 300 miałam!! Trzymam kciuki!!! A wyczytałam chyba wszystko odnośnie tego testu podwójnego!!!

Ile nerwów to wszystko kosztuje!! ale teraz już możesz cieszyć się ciążą :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry