JestemMama!
Fanka BB :)
WybaczamWybacz
![]()
IVF Due Date Calculator
If you underwent a fertility treatment and now you're expecting a baby - this IVF due date calculator will tell you when your baby arrives.www.omnicalculator.com
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WybaczamWybacz
![]()
IVF Due Date Calculator
If you underwent a fertility treatment and now you're expecting a baby - this IVF due date calculator will tell you when your baby arrives.www.omnicalculator.com
Ja jak podaje daty moich transferow to ten kalkulator wylicza mi idealnie taka datę porodu jak wyliczała moja gin i moja klinika więc jak dla mnie jest wiarygodny.Wybaczam [emoji8][emoji8][emoji1787][emoji1787][emoji1787]i Dziękuję [emoji8][emoji8][emoji3590] tu jeszcze inaczej mi wychodzi [emoji2368][emoji2356]według tego kalkulatora nawet szybciej data porodu niż z miesiączki [emoji2356] i też i 3 dni [emoji2368] ale ufam lekarzowi i wiem że mówi mi dobrze [emoji3590] więc już niczym się nie sugeruje... Cierpliwie czekam [emoji3590] będzie dobrze wierzę w to z calego serca, seriooo tą wizyta dała mi duzooo pozytywnego myślenia [emoji3590] a to chyba dobrze [emoji7][emoji3590]
Przykro mi kochana, ale niestety nie możesz się już łudzić...Cześć dziewczyny,
Jestem po kriotransferze, wynik Bety 0,200 nie mam wątpliwości co to oznacza, ale jeszcze się łudzę ponieważ nie dostałam jeszcze miesiączki.
Czy z Waszych doświadczeń może się tak zdarzyć, że wynik jeszcze się zmieni, od kriotranseru minęły 2 tygodnie.
0.2 to po ptakach niestety...Niestety nie, cała "zabawa" zaczyna się od nowa![]()
Kurczę to powinnaś mieć 6 tydz 2 dzień. Wiesz może jak twój lekarz liczy te tygodnie ? Bo ja sobie obliczyłam ze powinnam mieć 6 tydz i 3 dzien w 26 dpt. A zarodek był mniejszy i ja już świruje a może źle policzyłam .
Dziewczyny podpowiedzcie jak liczyć tygodnie po in vitro ?

Ja już po wizycie, lekarz mnie uspokoił... Na ta chwile jest dla niego wszystko dobrze. Za tydzień powtórka bo za wcześnie przyszlammialam dopiero za tydzień być na wizycie
jestem szczęśliwa i spokojna. Teraz już musi być wszystko dobrze ❤
Kalkulator jest bardzo dobry. Po dacie transferu zgadzało się idealnie z tym co sobie wyliczyłam. Smiało można korzystać.Ja jak podaje daty moich transferow to ten kalkulator wylicza mi idealnie taka datę porodu jak wyliczała moja gin i moja klinika więc jak dla mnie jest wiarygodny.
No to jeszcze ja 28.04.2021Kolejna kwietniową mamuska [emoji3059] trochę Was będzie w tym kwietniu dziewczyny [emoji2956]@klaudiaanita
@Czarna1985
@Mirka30
@mary.m
@Waleczna36
[emoji123][emoji123][emoji123]
Jest nas jeszcze więcejKolejna kwietniową mamuska [emoji3059] trochę Was będzie w tym kwietniu dziewczyny [emoji2956]@klaudiaanita
@Czarna1985
@Mirka30
@mary.m
@Waleczna36
[emoji123][emoji123][emoji123]