reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam wyniki, nie wiem już kompletnie co myśleć 🤯 oczywiscie jest lipa, ale beta nie jest zero jak zawsze, tylko całe 1 , wiec ze niby może doszło do implantacji i coś zrobiłam, nie wiem za dużo pracowałam, chodziłam?
Strasznie mi przykro Kochana😪😪😪... Nie ma w tym żadnej Twojej winy... tak najwyraźniej musiało być. Może zarodek nie był zdrowy, może coś innego zawiodło... Chyba trzeba coś więcej do badać, masz zarodki, ale szkoda tak próbować w ciemno...

Nie, mrozaczek z 3 doby, podany w 4 jako kompaktujaca morula. Ponoć po rozmrożeniu od razu zaczął się dalej dzielić i w ciągu doby przekształcił się. Chyba dobrze 😁🙏
Też się dziwię że jestem taka spokojna, zazwyczaj i na codzień. Jestem wulkan energii i emocji, na zmianę krzyczę śmieje się i płaczę (tak mam normalnie nie od hormonów 😂😂) a teraz nic. Oaza spokoju. Totalna wy.jebka... Zwariowałam może już? 🤣🤣

Jeszcze powiedz ze zamknął za sobą drzwi a porwę Wam tego kota i podrzuca nasza ruda zołzę 😈😈

Niestety drzwi nie potrafi zamykać 😂

Wszystko zależy od lekarza, ale raczej tak. Mój polip na usg wydawał się mały a po zabiegu lekarz powiedział, że był ogromny. U mnie lekarz ustawił wszystkie daty tak, że miałam zabieg, za kilka dni stymulacje i w tym samym cyklu transfer.
Dziękuję za odpowiedz.W sobotę mam jeszcze wizytę i jeżeli sami oni nie będą chcieli zrezygnować z transferu to chyba zmienię klinikę😔

Dziękuję za odpowiedz.W sobotę mam jeszcze wizytę i jeżeli sami oni nie będą chcieli zrezygnować z transferu to chyba zmienię klinikę😔
Polipy bywają paskudne. U mnie nic nie było widać na USG. Dopiero podczas histero polip został usunięty. Jakie było moje zdziwienie, skończyły się obite miesiączki. Wszyscy lekarze powtarzali, że mam takie miesiączki z powodu mięśniaka. Jednak to nieprawda, mam spokój do dzisiaj a mięśniak nadal sobie w macicy siedzi. Dążę do tego że warto usunąć polip, może powodować stany zapalne o czym świadczyły moje miesiączki ze skrzepami.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry