Nie, nie brałam[emoji11][emoji11]Oooo dzięki. Czyli nie kazał ci wybrać do końca paczki? To poprawiała mi humor. Bo ja już wykanczam się nerwowo przy tych antykach
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie, nie brałam[emoji11][emoji11]Oooo dzięki. Czyli nie kazał ci wybrać do końca paczki? To poprawiała mi humor. Bo ja już wykanczam się nerwowo przy tych antykach
Trzymam kciuki!!!@szakszuka tak dziś mam 10dpt więc jak jest to jest, a jak nie ma to nie wiem czy się z tego podniosę... Ale te sny hmmm może prorocze![]()
Mordować nie mordowałam. Zdradzałam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Jak staremu to opowiedziałam to minę jakąś miał nietęgą[emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960][GROUP=][/GROUP]
Az się boję spytać co Ci się tam śniło? Mordowałas? [emoji23][emoji23][emoji23]
Trzymam kciuki kochana@szakszuka tak dziś mam 10dpt więc jak jest to jest, a jak nie ma to nie wiem czy się z tego podniosę... Ale te sny hmmm może prorocze![]()
Dałabym jedną, bo będą sobie drapać pazurkami może?Gdzie tam śliczny. Z tym gontem będzie lepiej wyglądał. A jak myślisz, dać 4 nogi czy 1 grubą? Jak chatka Baby Jagi by było
![]()
Ja do crio zawsze zaczynalam estrofem od 2dc. Więc wizyta po miesiączce może być wg mnie za późno zeby wystartować w tym cyklu. Ale albo lekarz ma inne podejście, albo ma na myśli transfer dopiero w kolejnym cyklu. Chyba warto dopytaćLaski mam takie pytanie..teraz mam transfer odroczony bo było ryzyko hipo. Chciałabym krio zrobić już w kolejnym cyklu ale lekarz mi kazał się stawić dopiero po miesiączce. To nie bedzie za późno na przygotowanie do krio?
No właśnie. Dzięki. Zadzwonię do niego w poniedziałekJa do crio zawsze zaczynalam estrofem od 2dc. Więc wizyta po miesiączce może być wg mnie za późno zeby wystartować w tym cyklu. Ale albo lekarz ma inne podejście, albo ma na myśli transfer dopiero w kolejnym cyklu. Chyba warto dopytać![]()