Iskierka_NADZIEII
Fanka BB :)
Jakas maakara ratuje sie sokiem z wlasnych MalinO kurde a jutro testujesz? Syrop z cebuli i miódalbo płukać gardło woda z solą, serio działa cuda
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakas maakara ratuje sie sokiem z wlasnych MalinO kurde a jutro testujesz? Syrop z cebuli i miódalbo płukać gardło woda z solą, serio działa cuda
![]()
Uo super, to zawsze trochę mniejPakiet na trombofilie zamów sobie że strony testdna.pl. Tam kosztuje około 350 zł
Do tego miałam krzywa cukrowo-insulinowa 3 oznaczenia, homocysteine. Docent zalecił właśnie imk czyli subpopulacje limfocytów, CBA czyli cytokiny i kir , a dla męża hla-c. Na razie odpusc mężowi hla-c, dopiero go wyslij jeśli u Ciebie wyjdzie w kirach haplotyp AA ☺ Te badania miałam zalecone, ponieważ nie było u mnie implantacji.
Imbir działa cuda. Zrób sobie herbate na wodzie gotowanej z imbirem.No jakis dramat.... Mam zawalone gardło... Mówię jak jakiś mutant... [emoji3064][emoji1787][emoji33] A jutro badanie... Ehh no dramat
kir możesz zamówić w Medgen w Wwie. Przychodzi Ci kurierem, oddajesz krew na taką bibułkę i masz 72 godziny żeby dostarczyć spowrotem. Ja jestem z wwy więc mój podrzucił do nich ale normalnie można odesłać kuriera do nich ale raczej takiego żeby na drugi dzień dostarczył [emoji4]Uo super, to zawsze trochę mniej [emoji16] a to badanie CBA to już razem cytokiny i kir czy dwa osobne? Bo mam problem żeby znaleźć laboratorium w Bydgoszczy gdzie to kir zrobię... Jakąś masakra albo szukać nie potrafię [emoji22]
Możesz przypomnieć co u Ciebie było przeszkoda? Bo się w końcu udałoPakiet na trombofilie zamów sobie że strony testdna.pl. Tam kosztuje około 350 zł
Do tego miałam krzywa cukrowo-insulinowa 3 oznaczenia, homocysteine. Docent zalecił właśnie imk czyli subpopulacje limfocytów, CBA czyli cytokiny i kir , a dla męża hla-c. Na razie odpusc mężowi hla-c, dopiero go wyslij jeśli u Ciebie wyjdzie w kirach haplotyp AA ☺ Te badania miałam zalecone, ponieważ nie było u mnie implantacji.
Oczywiście osobnoUo super, to zawsze trochę mnieja to badanie CBA to już razem cytokiny i kir czy dwa osobne? Bo mam problem żeby znaleźć laboratorium w Bydgoszczy gdzie to kir zrobię... Jakąś masakra albo szukać nie potrafię
![]()
No tak i po USG miałam 1 do 1250 a po pappa 1/141Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale czy ty miałaś KD bo jeżeli tak to w badaniach biorą pod uwagę wiek dawczyni.
Przepłukać gardło rozcieńczonym amol na pół szklanki 10 kropel- efekt extra i bezpieczneO kurde a jutro testujesz? Syrop z cebuli i miódalbo płukać gardło woda z solą, serio działa cuda
![]()
U mnie Haplotyp AA i brak kirow implantacyjnych (miałam tylko jeden), mąż hla-c C1C2. Mutacja homo w pai i hetero w mthfr. Ana 1:160 i endometrioza. Dostalam accofil, clexane, encorton i u mnie dopiero wtedy zaskoczyłoMożesz przypomnieć co u Ciebie było przeszkoda? Bo się w końcu udałoJakie miałaś leki?