reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam tak samo, koleżanka koleżanki była jej pacjentką i się udało za drugim transferem :) Moja przyjaciółka tez sieu niej leczyła prywatnie, starała sie o naturalna ciążę( zachodziła i roniła) i szczęśliwie sie udało.
Jest konkretna i moim zdaniem do histeryczek i panikar średnio sie nadaje. Mi na razie pasuje, byłam zaledwie 2 razy, zobaczymy.
No mój to napewno do histeryczek się nie nadaje, jak mi przywalił słownie na 1 wizycie to się prawie popłakałam jak wracałam do domu i się zastanawiałam po co ją do niego poszłam, ale ochłonęłam i stwierdziłam, że kto pomoże jak nie on

My na klinikę zdecydowaliśmy się ze względu na androloga moim zdaniem jednego z najlepszych w Polsce i dzięki niemu nie korzystaliśmy z nasienia dawcy. Zastanawiałam się nad 2 lekarzami Z i W i powiem szczerze było mi obojętne do którego pójdę zadecydował pierwszy wolny termin -Woj...ki
A jakie mąz miał nasienie?
Ten temat mnie bardzo interesuje bo mąż ma kiepskie nasienie. Co wam zalecił itd .na ile sie poprawiło?

Byliśmy najpierw w Bocianie gdzie definitywnie stwierdzili, że bez nasienia dawcy się nie obejdzie. Ale w Internecie przeczytaliśmy o dr. Wols..m, który dał nadzieję. Nie było co badać ponieważ mąż cierpi na azoospermie ale dr tak tego nie zostawił, zlecił sporo badań i powiedział że zrobimy biopsje (i że jak żona będzie w dniu biopsji to na pewno będą plemniczki 😀) Były zostały zamrożone i czekały aż do mojej punkcji. Obecnie jestem po 4crio w 6tc wiec nie zapeszając jesteśmy na dobrej drodze 🥰

A jakie mąz miał nasienie?
Ten temat mnie bardzo interesuje bo mąż ma kiepskie nasienie. Co wam zalecił itd .na ile sie poprawiło?

Dziewczyny a nie wiecie jak to jest z komórkami? Czy jeśli mam zamrożone w jednej klinice to można je przenieść do drugiej i jaki jest tego koszt?

reklama
Do góry